Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(60)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(60)
    • 5 Star(57)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/07/2021

    Dojazd do Pensylwanii w Stanach Zjednoczonych z Magazynu CN trwał tylko 11 dni. Po utworzeniu etykietki żeglugowej wysyłka była tylko 8 Dni. Produkt ratuje życie, moja lipowa ładowarka kosztowała mnie około 50,00$ za ładowarka i 24V zasilacz. Mogłem to kupić za około 10$, i być w stanie naładować baterie wszędzie, gdzie masz samochód, albo nawet po prostu akumulator. Kupiłem najdłuższe dostępne kable, i polecam to samo każdemu zainteresowanemu zakupem tego elementu, ale wystarczy krótszy rozmiar kabli, a jeśli samochód jest gorący, jest miejsce na ładowanie baterii z silnika gorącego. Produkt jest bardzo dobrej jakości w rzeczywistości jest taki sam jak każda marka dobrych baterii lipowych/złączy XT60, które zakupiłem. To cię uratuje, gdy jesteś w terenie i musisz naładować baterie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2020

    Niezwykle masywna. Są silniejsze od prawdziwych kabli!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2021

    Zajęło mi chwilę, żeby tam dotrzeć, już testowałem na baterii i na.Ładowarka, działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2019

    great they arrived early, this will come in handy with my lipo battery charger in the field

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2019

    Зарядник отличный, пока никаких проблем. Блок питания тоже норм. Положили переходник под розетку.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • repise
    IT
    28/03/2020

    Ładuję SkyRC Q200 z akumulatora kwasowo-ołowiowego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2019

    bellissimi li consiglio

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    Absolutnie konieczne, aby naprawdę ładować w terenie. Mini klipsy aligatora są bezużyteczne, łatwo te ciężkie „prawdziwe" klipsy są wytrzymałe i nigdy nie wyskakują z baterii, długi przewód (przewód) są dużym plusem. Ładuję akumulator na polu, a dłuższe kable pozwalają umieścić ładowarkę i baterię na ziemi z dala od samochodu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2021

    Mam dłuższy kabel, działają dobrze do moich ładowarek Lipo, kiedy jestem na boisku, żeby naładować baterie z baterii mojego samochodu tymi kablami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2021

    Solidne zaciski i kabel. Żaden VAT ani opłata celna nie była należna dla mnie do zapłaty co oczekiwałem, bardzo dobrze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 352
    • Ft3 265
    • Ft3 629
    • Ft937
    • Ft3 991
    • Ft1 812
    • Ft2 538
    • Ft1 812
    • Ft1 812
    • Ft3 991
    • Ft2 903
    • Ft2 827
    • Ft3 265
    • Ft3 991
    • Ft3 991
    • Ft6 535
    • Ft4 356
    • Ft2 903