Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(9)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(9)
    • 5 Star(9)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/03/2021

    Klawisze były zapakowane minimalnie, ale nie uszkodzone, co doceniam. Nie jest wyposażony w zmywacz kluczy, więc jeśli kupujesz te, upewnij się, że również zamawiasz zmywacz.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2021

    Te klawisze są niesamowitej jakości. Dostajesz klucze w wielu rozmiarach, aby upewnić się, że pasują do klawiatury. Przybyli też 2 tygodnie przed tym, jak powiedzieli. Naprawdę mi się podobają!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Fajne klawisze, właśnie dostałem moje od poczty i czują się i wyglądają naprawdę dobrze, ISO zmiana i wejście klawisze byłoby miło mieć Wysłano półtora miesiąca wcześniej niż się spodziewaliśmy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2021

    Te są niesamowite

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2021

    nice but have not put on keyboard yet. Waiting for my keyboard to be returned and to get a new one because it came broken from banggood but it’s okay…

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    When I first received my keycap set, I was missing one of the keys. I reached out to customer service and they responded back quickly to my issue. They sent out the missing keycap soon after. Honestly, great service and keycaps for your board.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2021

    Came as described, no issues with the keycap set

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    Są takie ładne i czują się tak miło na palcach

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Wygląda świetnie, i był wart każdego grosza

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft16 261
    • Ft24 892
    • Ft18 585
    • Ft12 278
    • Ft12 610
    • Ft19 913
    • Ft13 274
    • Ft6 635
    • Ft16 261
    • Ft15 598
    • Ft16 593
    • Ft6 635
    • Ft18 253
    • Ft11 282
    • Ft11 282
    • Ft15 266
    • Ft19 249
    • Ft7 963