Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(42)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(42)
    • 5 Star(37)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/11/2021

    Instrukcja była trochę niejasna, ale musisz połączyć się z urządzeniem 2.4Gz, nawet jeśli możesz mieć podwójny router pasma. Ustaw urządzenie na wi-fi na łącza 2.4ghz, a stacja pogodowa pojawi się pod podłączonymi urządzeniami. Pamiętaj, aby skonfigurować chmurę pogody i WU, aby uzyskać unikalne klucze. Działa fantastycznie i z dużym zakresem. Mamy nawet stalową bocznicę i mogę ją zobaczyć bez względu na to, gdzie ustawić panel w domu. Dziękujemy Banggood za niezawodny instrument

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Jeszcze go nie zainstalowałem, ale jakość jest dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2021

    Skrzynka była uszkodzona, ale wszystko w środku ok, nie zdążyłem jeszcze go ustawić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Świetnie wyglądająca stacja meteorologiczna. Mam nadzieję, że plastikowe części wytrzymają trudne słońce w Cape Town. Interfejs jest prosty, ale funkcjonalny. Wyświetlacz jest przejrzysty i prosty do odczytania. Widzę problem z turbulencjami, gdy wiatr od kierunku bieguna montującego, ale mam nadzieję, że nie spowoduje to zbyt wielu błędów pomiarowych.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    This is my second weather station and it is a great addition as the bright colourful display gives all the information in a compact form. It was easy to set up the sender and receiver but took a bit of time to connect with the internet as part of the instructions did not make sense to me, luckily my son was able useing a phone able to connect my computer to the system. All's well that ends well. A great product.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    Świetny produkt dla miłośnika pogody Duży i przezroczysty ekran Bardzo wygodny w obsłudze Wstępne uczenie się i setup około godziny. Wtedy wszystkie pomiary się sprawdzają A ty możesz wrzucić do Internetu Rekomendowany produkt Dostawa dotarła pod mój adres za trzy tygodnie Jest szansa na zapłatę z kraju

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2022

    przyszedł szybciej niż oczekiwano, jakość jest dość dobra w cenie, czujnik zewnętrzny podłączony natychmiast, to jest doskonałe, jednak, to już 2 godziny, a konsul nie będzie połączyć się z moim routerem, WIFI błyski co jakiś czas, Ale ciągle znika, ustawione na pasmo 2.4 GHz, nic, z początku wyglądało tak dobrze, ale teraz umysł zginający ból w mózgu próbujący dowiedzieć się, dlaczego nie łączy. Mam nadzieję, że to nie będzie trwać, dałem 4 gwiazdki na teraz, zobaczymy : (

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • RoyVIP3
    US
    04/12/2021

    Produkt wss dobrze zapakowany, a wszystkie elementy zostały wliczone. Podczas wkładania baterii do konsoli nie działał zgodnie z instrukcją, dopóki nie pomieszałem ustawień, aby go utrzymać. Dołączony adapter AC do konsoli ma wtyczkę w stylu europejskim i nie ma adaptera. Instalacja zewnętrznej części będzie musiała poczekać do jutra, kiedy będę miał trochę światła dziennego, a potem zobaczymy, jak pójdzie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • PolVIP5
    ES
    10/11/2021

    Otrzymany parking w idealnym stanie, bez wgniecenia pakowania. Dobra, monitor danych. Podłączony do Weathercloud, z pewnym problemem, aby połączyć się przez wifi, bez problemów. Jedynym haczykiem są dane barometru, nie widzę, gdzie go ustawić (w zależności od wysokości).

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2022

    Przybycie za 11 dni. Dobrze zapakowane i w dobrym stanie. Łatwy w konfiguracji i działał w ciągu godziny od otwarcia pudełka. Doskonały angielski podręcznik został dostarczony, który jest bardzo wszechstronny i dokładny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$27.71
    • US$27.72
    • US$16.99
    • US$9.99
    • US$9.23
    • US$42.02
    • US$10.38
    • US$4.99
    • US$17.33
    • US$219.99