Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(53)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(53)
    • 5 Star(46)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/11/2021

    Instrukcja była trochę niejasna, ale musisz połączyć się z urządzeniem 2.4Gz, nawet jeśli możesz mieć podwójny router pasma. Ustaw urządzenie na wi-fi na łącza 2.4ghz, a stacja pogodowa pojawi się pod podłączonymi urządzeniami. Pamiętaj, aby skonfigurować chmurę pogody i WU, aby uzyskać unikalne klucze. Działa fantastycznie i z dużym zakresem. Mamy nawet stalową bocznicę i mogę ją zobaczyć bez względu na to, gdzie ustawić panel w domu. Dziękujemy Banggood za niezawodny instrument

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2022

    Przedmiot dobrze zapakowany, wysłać do zrobienia z dobrej jakości. Przyleciała w 2 tygodnie z Chin. Kolektor deszczu nie miał sitka, ale nie powinno być problemów. Instrukcja w języku angielskim, ma dobre tłumaczenie i kroki są jasne. Zainstaluję go i cofnę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Jeszcze go nie zainstalowałem, ale jakość jest dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2021

    Skrzynka była uszkodzona, ale wszystko w środku ok, nie zdążyłem jeszcze go ustawić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2022

    Niezawodna, pouczająca i dobrze wykonana stacja. Łatwy w konfiguracji, podłącz do domowego wifi i działa. Tylko wady 1, kierunek wiatru jest trudny do zmiany, jeśli stacja nie może być ustawiona we właściwym kierunku, nie ma możliwości regulacji, 2 wyświetlacz daje tyle miejsca, że stosunkowo mało ważne informacje, jak punkt rosy i data, co temperatura itp. Drobne wady. Można podłączyć dane do stron internetowych takich jak Wunderground, ale znalazłem zbiór danych i ustawienia prywatności tak szerokie, że nie było mi łatwo łączyć się bezpośrednio z siecią domową. Świetna wartość, rekomendowana.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Świetnie wyglądająca stacja meteorologiczna. Mam nadzieję, że plastikowe części wytrzymają trudne słońce w Cape Town. Interfejs jest prosty, ale funkcjonalny. Wyświetlacz jest przejrzysty i prosty do odczytania. Widzę problem z turbulencjami, gdy wiatr od kierunku bieguna montującego, ale mam nadzieję, że nie spowoduje to zbyt wielu błędów pomiarowych.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    This is my second weather station and it is a great addition as the bright colourful display gives all the information in a compact form. It was easy to set up the sender and receiver but took a bit of time to connect with the internet as part of the instructions did not make sense to me, luckily my son was able useing a phone able to connect my computer to the system. All's well that ends well. A great product.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    Świetny produkt dla miłośnika pogody Duży i przezroczysty ekran Bardzo wygodny w obsłudze Wstępne uczenie się i setup około godziny. Wtedy wszystkie pomiary się sprawdzają A ty możesz wrzucić do Internetu Rekomendowany produkt Dostawa dotarła pod mój adres za trzy tygodnie Jest szansa na zapłatę z kraju

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2022

    przyszedł szybciej niż oczekiwano, jakość jest dość dobra w cenie, czujnik zewnętrzny podłączony natychmiast, to jest doskonałe, jednak, to już 2 godziny, a konsul nie będzie połączyć się z moim routerem, WIFI błyski co jakiś czas, Ale ciągle znika, ustawione na pasmo 2.4 GHz, nic, z początku wyglądało tak dobrze, ale teraz umysł zginający ból w mózgu próbujący dowiedzieć się, dlaczego nie łączy. Mam nadzieję, że to nie będzie trwać, dałem 4 gwiazdki na teraz, zobaczymy : (

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • RoyVIP3
    US
    04/12/2021

    Produkt wss dobrze zapakowany, a wszystkie elementy zostały wliczone. Podczas wkładania baterii do konsoli nie działał zgodnie z instrukcją, dopóki nie pomieszałem ustawień, aby go utrzymać. Dołączony adapter AC do konsoli ma wtyczkę w stylu europejskim i nie ma adaptera. Instalacja zewnętrznej części będzie musiała poczekać do jutra, kiedy będę miał trochę światła dziennego, a potem zobaczymy, jak pójdzie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$8.99
    • US$22.79
    • US$5.24
    • US$22.99
    • US$21.99
    • US$21.99
    • US$24.24
    • US$18.48
    • US$25.40
    • US$28.99