Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(87)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(87)
    • 5 Star(82)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/06/2021

    Seems to be good. Heavy tools

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Co za wspaniały zakup. Siekiera działa dobrze, tak jak piła. Świetne narzędzie do wyjścia. I jak zawsze super szybka i wygodna dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Item as described. Fast shipping. Great seller. Very good product.High quality for reasonable price. Fast delivery..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2021

    Bardzo dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    To zabawne urządzenie. Coś poważnego nie da się z tym zrobić, ale oto jak pomóc w niektórych przypadkach bardzo wyrównać. Wygląda dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    towary odpowiadają opisowi, mile zaskoczony, dość silny w dotyku, dalej będzie widoczny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2021

    Wszystko działało zgodnie z reklamą, jedynym problemem jest osłona topora, która zbyt łatwo się odłącza i jest trudna do utrzymania na toporku, gdy nie jest używana.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2021

    Słodkie, małe narzędzie. Wygląda i wydaje się bardzo wytrzymały. Nie używaliśmy go jeszcze jako prezentu. Ale zarówno narzędzie, jak i ciężki uchwyt, który z nim był, są bardzo dobrze zbudowane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2021

    Duży rozmiar dla tego narzędzia. Sprawa jest wspaniałą wartością. Świetne narzędzie do hqve na zewnątrz. Zaskakująca waga i jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 862
    • Ft5 308
    • Ft5 367
    • Ft4 979
    • Ft3 831
    • Ft3 831
    • Ft10 004
    • Ft26 067
    • Ft19 033
    • Ft67 854
    • Ft26 412
    • Ft8 431
    • Ft9 965
    • Ft4 979
    • Ft5 746
    • Ft6 513
    • Ft12 892
    • Ft6 303