Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(374)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(374)
    • 5 Star(352)
    • 4 Star(19)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/08/2021

    I bought this to help plan and trial jigs and sleds before making the final product with t-track 🙂.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2019

    Boa fresa. Um pouco pequena. Mas conforme o anúncio. Vale o preço cobrado. Infelizmente, demorou pra chegar: entregue após 37 dias! Mas estou satisfeito. Recomendo a compra. Parabéns ao Bang Good!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2017

    Produto de qualidade, acima do esperado e com preço muito baixo, sem taxa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2019

    good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2019

    Ótimo produto, muito bem feito, aparenta ser muito resistente e afiado.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2018

    Comme d'habitude en utilisant un transporteur rapide ( DHL TNT ) TOUT Se passe très bien... Livraison très rapide... Évidemment Très satisfait... Emballage très bien. Work fine !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • ferVIP2
    MX
    26/11/2017

    lde primera impresion se ve muy bien, no me equivoque, excelente producto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2018

    There is no Drilpro text on shank. Bit is sharp and precise. Cuts well.Thank you

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2018

    It is sharp and do the job in soft wood. Its not a drillpro thow. No name , description or max speed written anywhere on it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/07/2020

    Szybka dostawa jak zwykle, bardzo dobra jakość i wygląd.. Używałem go w wielu zastosowaniach i jest wart każdego centa..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$18.47
    • US$10.38
    • US$9.23
    • US$5.76
    • US$5.74
    • US$12.69
    • US$26.44
    • US$15.99
    • US$17.92
    • US$14.94
    • US$17.99
    • US$37.99
    • US$16.99
    • US$29.99
    • US$19.99
    • US$14.99
    • US$17.99
    • US$52.49