Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(50)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(50)
    • 5 Star(49)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/09/2017

    Dall'aspetto robusti e ben fatti sopratutto l'attacco femmina con molla robusta e con pochi giochi. con altrettanti maschi che danno la possibilità di collegarli a diversi tubi. Nel complesso sembra un buon acquisto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2018

    I used these quick connectors for my spay gun, they seem decent quality and for a nice price, let's see how well they will hold!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2017

    objet conforme,envoi rapide+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2019

    Excellent fitting, using this one for my Campbell Hausfeld spray gun, All the pieces supplied are of good quality, no issues. Thumbs up.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2017

    All OK. Thank you very much for all. My feedback for you has been Positiv and Five Stars. Best regards.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2020

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2020

    Działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2020

    Dobrze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2019

    ottimo tutto ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 797
    • Ft8 010
    • Ft27 858
    • Ft12 211
    • Ft10 301
    • Ft22 514
    • Ft3 814
    • Ft8 774
    • Ft5 720
    • Ft4 194
    • Ft11 778
    • Ft1 903
    • Ft11 064
    • Ft8 258
    • Ft2 667
    • Ft4 194
    • Ft6 275
    • Ft14 881