Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(20)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(20)
    • 5 Star(20)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/06/2021

    Świetny produkt bardzo silny motor Bruchelles przybył szybko do Brazylii został bardzo dobrze zapakowany, kiedy mogę kupić inny bangood jest pogratulować usługi i jakości replik produktów Makita 481 Wskaźnik akumulatora 🔋 i dobrze dokładny odcisk stopy maszyny i bardzo wygodny ma dobrą wagę około 1kilo i 200g wykończenia i dobre gumowe i bardzo dobrej jakości świetne narzędzie Spełnia to, co obiecuje i dostarcza więcej niż i ładuje fit Z baterii i doskonałe Dla baterii Makita nie jest z baterią tylko maszyna!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Ładny klucz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2021

    Napisz wagę. Dobra przyczepność

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2020

    To dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2020

    Otrzymałem paczkę w dobrym stanie. Maszyna wygląda dobrze, jak na chwilę, kiedy zrobiłem kilka prób na kilka funkcji wiertła, ale nie użyłem jej właściwie, mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze, gdy jest w trybie pracy. Jeśli chodzi o opakowanie, dodatkowy plastik z bąbelkami zapewni lepszą ochronę maszyny.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    Właśnie testowałem wiertło, daję mu 4 gwiazdki. 4 gwiazdki, bo muszę określić, jak to działa na dłuższą metę. To jest bsnghood dla tego dobrego produktu. 5 gwiazdek dla ciebie, 👌👍🥰

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Doskonałe narzędzie do wiercenia i śrubowania, wielki moment obrotowy, doskonałe korzyści kosztowe, tylko trzeba dbać, ponieważ maszyna ma dość wytrzymałość.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2021

    Ładunek świetny 5 dni roboczych dostawy do Turcji polecam wszystkim produkt jest jak wygląda bardzo dobrze dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Specyfikacja produktu i jakość budowy jest dobra, jest to drugi zakup w Banggood. Dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2020

    Moc i funkcja są świetne, a akumulator makita 18V jest również w normie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft23 622
    • Ft15 873
    • Ft15 262
    • Ft12 692
    • Ft20 449
    • Ft13 736
    • Ft18 685
    • Ft11 986
    • Ft12 209
    • Ft11 599
    • Ft34 906
    • Ft15 159
    • Ft20 819
    • Ft13 043
    • Ft18 621
    • Ft20 801
    • Ft11 599
    • Ft8 851