Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(152)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(152)
    • 5 Star(136)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/01/2021

    Bardzo duży ekran nieruchomości. Sam zegarek jest grubszy niż mój telefon. Zespół jest w porządku, lepiej znaleźć przyzwoitsze w sieci. Znalazłem w ustawieniach kamery, że rozmiar obrazu może być ustawiony tylko na 8MP. Kontrola jest bardzo płynna, nie miałem żadnych opóźnień ani awarii. Dostałem zegarek około tygodnia w Malezji. To najlepszy zegarek Android 10, jaki można dostać w styczniu 2021 roku. Jeśli tylko ten zegarek będzie wodoodporny, będzie idealny. Kilka wskazówek: W Spotify, zamiast tego możesz użyć trybu samochodu, to naprawdę dobrze pasuje do okrągłego widoku. Pobierz Smart Touch ze sklepu Play, aby móc kontrolować poziom głośności z góry zamiast przejść do menu ustawień.

    Komentarze (14)
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Szybka dostawa Zaufana strona Przybył do Izmiru w 12 dni Zapłacił 103 TL podatek Opłata skarbowa zwrócona przez stronę Cieszę się, że na razie nie ma więcej godzin na zakup w tej cenie Nie polecam go znajomym z cienkimi kostkami.

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Paczka dotarła w idealnym stanie i to szybko! Zegarek jest ogromny, ale od razu go pokochałem. Jest super szybki i gładki, a ekran z przyjemnością go ogląda.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Ogromny ekran z lepszym wyświetlaniem poprzednich modeli! Połączenie wideo idealne Trudności z noszeniem długich sukienek z rękawami A z małym pulsem czujnik nie odczytuje dobrze pulsu

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    Kupiłem go jako prezent dla mojej żony.Dotarł za 10 dni w Stambule.Właściwie, To trochę proste, aby zadzwonić telefon.Możesz podłączyć kartę SIM i użyć go jako telefonu.Rezolucja kamery jest również bardzo dobra.Jest tylko jeden problem.To zbyt duży zegarek czuł trochę ciężko, jak moja żona miała cienkie nadgarstki. Więc moja żona nie podoba się i nigdy go nie używał.Jeśli ktoś chce go kupić, może skontaktować się z nim.To nigdy nie było używane.To zostanie wysłane z jego box.Imei jest zarejestrowany.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2021

    Byłem zszokowany tym, jak szybko dotarł do Saint Lucia (pierwszy do Miami, USA). Zegarek jest trochę większy, niż myślałem, ale dokładnie tego potrzebuje technik. Nie chodzi o rozmiar, tylko o grubość, która jest za duża. Może zobaczymy cieńszy model w przyszłości? Kto wie. Kocham to, ale jeśli ktoś chce go bardziej niż ja, sprzedam go i dostanę mniejszy (więc mogę go użyć do wyjścia). Myślę, że rozmiar może sprawić, że wyjdę na idiotę. Po pierwsze, wszystko co kupiłem na Banggood nie będzie moim ostatnim!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2021

    Czołgi do Banggood. Moja paczka przyjechała w zeszłym tygodniu. To prezent dla mojego brata. Jak zawsze bardzo zbiornik i mam nadzieję, że nadal kupować bardzo dobre produkty. Banggood polecany w 100%. Pozdrawiam z Meksyku.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2021

    Jest za duży, bracie

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2021

    Ogromny ekran, doskonała kamera, długi czas pracy na baterii!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Bardzo dobry produkt. Jestem szczęśliwy i dziękuję Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft65 549
    • Ft36 051
    • Ft30 282
    • Ft42 606
    • Ft49 161
    • Ft62 272
    • Ft36 051
    • Ft17 368
    • Ft10 252
    • Ft32 773