Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(79)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(79)
    • 5 Star(74)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/11/2021

    Doskonała zabawka dla dzieci (+10 lat), moja córka i jej ojciec świetnie się bawili jeżdżąc tym małym robotem. Zabrali całe popołudnie, ponieważ to moja córka chciała to zrobić (zawsze pod nadzorem ojca), ma możliwość zrobienia kilku robotów, to jest ten, który lubiła najbardziej. Najlepsze, że kiedy tego spróbowała, jest zachwycająca. Zabawki edukacyjne do zabawy dzieci i dorosłych, Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2021

    Ciekawy robot, nie zebrany, bo zamówili na prezent. Wysłane szybko, dostawa też jest krótka. - Nic się nie zepsuło.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    /Teraz do jazdy /przyszło dobrze

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2021

    - Cześć. Wygląda dobrze i to jest prezent świąteczny, jeszcze go nie otworzyłem, aż do Bożego Narodzenia tak dobrze i była szybka dostawa. Dzięki Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    Otrzymane szybko (7d) nieuszkodzone. Wszystkie części zestawu są w pudełku, bardzo mały panel słoneczny i silnik. Podana instrukcja obsługi jest w języku angielskim.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Bardzo dobra, interesująca zabawka edukacyjna. szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Perfekcyjna, edukacyjna zabawka! 5*

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Ładny produkt (ładny produkt)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2021

    To będzie prezent, więc nie wiem nic więcej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2021

    Interesujący projektant! Jest to dość trudne do zbierania, ale instrukcje są dobre, choć w języku angielskim, ale w zasadzie wszystko jest jasne! Mój syn ma 6 lat, jesteśmy z nim bardzo zadowoleni!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$45.99
    • US$48.30
    • US$12.69
    • US$4.61
    • US$12.69
    • US$9.19
    • US$28.86
    • US$11.99
    • US$57.49
    • US$197.99