Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(67)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(67)
    • 5 Star(57)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/01/2020

    Nieźle, myślałem, że będzie trochę większy, ale za cenę i ilość butelek to byłaby kradzież, więc nie jestem zły, porównałem ją do butelki 15 ml olejku eterycznego :-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2020

    Długo zajęło mi przybycie i zepsuł się jeden, a na etykiecie wysyłki nie wydrukowałem całego adresu x szczęście listonosz zna mnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2016

    Excelente produto, bons perfumes de aroma terapia. Entrega rápida e em excelentes condições. Adorei e o pessoal do escritório também. Recomendo!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2020

    Za ofertę cenową wcale nie jest źle!! Wielkie dzięki!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2016

    12 Different kinds of essential oils for any situation. Good product. Recomended.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2019

    Muito bom

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2017

    thanks for this product that delivered in my house after waiting so much days and now i will try this...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2019

    SUPER

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2019

    3 weeks delivery.😑

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2018

    Arrived Fast and well protected one bottle was a little bit leaked but that's not a problem Comes in a nice pack and these are very beautiful and I wanna buy more.....again and again.... Thanks Banggood for such a Great and Beautiful Product....Highly Recommend it!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$19.62
    • US$39.99
    • US$79.99
    • US$38.10
    • US$17.11
    • US$39.09
    • US$13.99
    • US$23.99
    • US$21.99
    • US$22.99
    • US$19.99
    • US$17.31
    • US$20.78
    • US$20.78
    • US$9.99
    • US$11.54
    • US$16.16
    • US$29.89