Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(110)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(110)
    • 5 Star(106)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/04/2021

    well designed, color was off from what I thought it was gunna be i ordered orange but its more not gold but more yellow but other than that pretty pleased with them

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Świetnie działają i pozwalały mi zamontować szersze koła do samochodu, a to sprawia, że wygląda bardziej agresywnie i nie przewraca się tak łatwo. dzięki Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2021

    Te przedłużacze 12mm są dobre, mają 25mm długości i są kompatybilne z wltoys 12428 i praktycznie każdym innym sześciokątem 12mm

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Wyglądają świetnie, mają 25 mm długości, a sześciokąt 12 mm pasuje do wltoys 12428. Wyglądają na dobrej jakości i wszystko jest aluminium, więc będzie to trwało długo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Uzyskał przedmiot na kilka dni przed planowanym terminem Dokładny opis i być ♀ Powiększa samochód trafnie Strasse

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Wygląda dobrze, doskonała paczka. Powie więcej po zainstalowaniu go.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Rób 👌🏼, co reklamuje wyglądać świetnie i przyzwoity offset 👌🏼

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Dobrze przyjęty w czasie, jeszcze nie zamontowany w moim e revo 1/16, ale wydaje się to poprawne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2020

    Zamów 3 zestawy poszerzaczy osi. Wszystkie 3 zestawy są bardzo spójne w świetnej jakości. Dobre aluminium, dobra maszyna i dobry kolor. Umieściłem je na wltoys 10428, osiowy SCX10 II i wltoys 12428. 5 gwiazdek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2020

    Dobrze wykonane przedłużacze Hex, używam ich na moim scx10ii, aby nadać mu szerszy rozstaw osi i móc założyć 2.2, gdy opony i nie załapują się po wewnętrznej stronie kół. Kupiłem dodatkowe kilka zestawów dla przyszłych samochodów, jak jakość jest świetna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 343
    • Ft5 364
    • Ft2 320
    • Ft2 984
    • Ft15 322
    • Ft7 664
    • Ft9 580
    • Ft4 597
    • Ft4 212
    • Ft5 364
    • Ft11 614
    • Ft4 876
    • Ft5 739
    • Ft2 782
    • Ft66 055
    • Ft4 312
    • Ft12 278
    • Ft65 388