Opinie klientów

4.94 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(140)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(140)
    • 5 Star(134)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/01/2021

    doskonały!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Pasuje do mojego 12427. Jedynym haczykiem jest to, że szpilki, które przychodzą do szesnastego są zbyt grube i nie wchodzą w. Użyłem standardowych i rozwiązałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    dobrze wykonane a jakie trwałe to się okaże w terenie.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2020

    Megfelel az elvárásoknak 🙂

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Dobrze przyjęty w czasie, jeszcze nie zamontowany w moim e revo 1/16, ale wydaje się to poprawne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Super poszerzanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    Adapter/wyszukiwacze kół są w dobrym stanie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2020

    Zamówiłam kilka sztuk i wszystko przyjechało w doskonałym stanie i myślałam, że to zajmie więcej czasu, przybyłam w ok. 1 tydzień po płatności i potwierdzeniu 👍🏻

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2018

    Perfect for wltoys to put wider wheels and these hex adapters.The car gets better to control and more durable for traction. Great stuff!! Suggest!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2019

    muy buenos extensiones de eje para tener mayor estabilidad en los RC de calle y para los rock crawlers ganas mayor flexión sobre los obstaculos

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 692
    • Ft12 382
    • Ft2 675
    • Ft2 005
    • Ft3 010
    • Ft10 374
    • Ft3 344
    • Ft7 696
    • Ft4 866
    • Ft3 372
    • Ft3 010
    • Ft7 361
    • Ft6 357
    • Ft12 717
    • Ft10 374
    • Ft3 436
    • Ft4 562
    • Ft2 340