Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(85)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(85)
    • 5 Star(75)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/01/2021

    Bardzo ładne, twarde ciało. Niezbyt łatwo znaleźć odpowiednie śruby do każdej części. Jedynym minusem jest masywny ciężar i górny ciężar, ale hej... To twarde ciało. Ze względu na wagę, musisz włożyć twardszy olej w wstrząsy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2021

    To świetnie wyglądające ciało z jakimś leniwym malowaniem. Materiał jest świetny i stworzyłem doskonały wygląd platformy w skali klasy 1, która działa całkiem nieźle.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Cena w proporcji do właściwej jakości. Zmontowanie go zajęło trzy godziny, zanim wszystkie części, zdjęły się z małych łuków, trafiły na miejsce. Polerowanie różni się kolorem żółtym. ogólnie nie jest złe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2021

    Jestem zadowolony z gotowego produktu, ale należy pamiętać, że pomarańcza jest rzeczywiście ciemniejszy półbłyszczyk metaliczny i będziesz robić dużo cięcia i wiercenia, aby wszystko pasowało.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2021

    Super karoseriam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • jeftar
    ID
    25/08/2021

    received as describe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2021

    Wygląda bardzo ładnie. Przy odrobinie wysiłku można użyć IT dla rgt ex86100

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Zbyt sprawny w SCX10 będziesz mied przednie zamontowane transmisje, poza tym to naprawdę wielka sprawa. Dobra skala wygląda i jest łatwa w montażu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2020

    Dobra dostawa i brak uszkodzeń części Ale część farby jest trochę niska, a drzwi frontowe nie zamykają się za dobrze. Kolorowe zakończenie wszystko bardzo szczęśliwe

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2019

    correct delivery times. Beautiful body beautiful finish but damaged body on both sides. packaging not strong enough for transport. how do you proceed for replacement.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft46 197
    • Ft4 541
    • Ft4 767
    • Ft40 138
    • Ft26 882
    • Ft5 675
    • Ft39 013
    • Ft9 462
    • Ft19 341
    • Ft28 777
    • Ft19 689
    • Ft103 378
    • Ft35 594
    • Ft4 541
    • Ft3 403
    • Ft3 026
    • Ft65 246
    • Ft7 190