Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(50)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(50)
    • 5 Star(44)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/09/2019

    works well, very light and quite small most I got 24v was 6amp and 12v was 9amp would of liked more tested on 12v 500ah and 24v 800ah batteries so expected it to give much more amps . but due to lack of weight and size its acceptable fan can hear well, I like that way, u know working NO volts or amp reading

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2020

    Jeszcze nie próbowałem, ale jestem zadowolony z pozornej dobrej jakości artykułu, bez opakowania, które nie były odpowiednio zabezpieczone, dostawa była 1 dzień przed wyznaczonym terminem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2020

    Dobra jakość.. Dzięki.. Znowu zły porządek.. Odsprzedawca. Sana, moja zniżka.. hehe

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    Dzięki!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2020

    Kupiłem go, łącznie z podatkami. 38 TL. Żądałem zwrotu pieniędzy. Zobacz, co robi rodzina Bangood Umieściłem 100-ah akumulator w ładowaniu i wygląda na to, że funkcja odsiarczania działa, więc zobaczmy co się stanie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2020

    Dziękuję, zamówię jeszcze raz.. Nie, nie. Upewnij się, że owiń boble.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • CARLIN
    BR
    06/08/2019

    o carregador paresi ser bom eu nao testei ainda chegou na data prevista eu so achava que deveria embalar melhor porquer chegou amassado o mais tudo ser obrigado banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Ładna ładowarka. Podoba mi się, dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2020

    supre

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2020

    Bardzo dobre ładowanie baterii, ma więcej akcesoriów, niż się spodziewałem. To najlepszy zakup, jaki kiedykolwiek zrobiłem w Banggood. Chociaż nie lubię pisać recenzji na temat produktów, które kupuję w Banggood, odważyłem się tym razem, wyrazić swoją opinię na temat tego zakupu. Oprócz tego, że nie jest to bardzo droga rzecz, otrzymałam ją bardzo szybko i bardzo chroniona przed ciosami. Będę robił zakupy w Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 299
    • Ft4 597
    • Ft4 959
    • Ft10 346
    • Ft19 166
    • Ft14 565
    • Ft4 597
    • Ft4 644
    • Ft14 180
    • Ft3 814
    • Ft19 913
    • Ft21 572
    • Ft4 312
    • Ft15 266
    • Ft13 938
    • Ft5 573
    • Ft22 900
    • Ft12 647