Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(25)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(25)
    • 5 Star(23)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/01/2021

    Chciałbym bardzo podziękować za krótki czas dostawy. I dziękuję za usługę polecam wszystkim 👌vrelo odpor bym každému super tovaru v krátkom čase.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2020

    Otrzymany doskonale w Republice Dominikany, w mniej niż 30 dni, działa bardzo dobrze, ładując baterie 12 v. ~ 24 przeciwko. Napięcie sieciowe do 110 v. Materiał z tworzywa sztucznego, bardzo cichy wentylator, podręcznik po chińsku i angielsku. Świetnie, dziękuję bardzo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    To produkt chiński, ale działa bardzo najlepiej. Bez problemu i łatwy w użyciu, działa najlepiej. Mój ulubiony produkt trwa zamówienia. Automatyczne napięcie i ampers sytuacja z moimi bateriami. Ładuję samochód, słoneczną i więcej baterii UPS. I tylko dobry wynik :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2021

    I finally received my charger and would like your technical team to call me regarding whether to select repair or smart when charging car battery that has not been in use for 5 months, thank and maybe you can give me a call mow that I have finally received it, thank you

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    W trybie konserwacji baterii, bez ładowarki przeciąża się do 14,7V (nominalna wartość to 14,2V). Elektrolit szybciej paruje

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    Ok, dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Doskonała, bardzo lekka waga, pełna konstrukcja elektroniczna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2021

    Działa naprawdę dobrze, nie jest używany podczas gdy moc bata jest zużywana na elektronikę, ponieważ nie mogą znieść pulsowania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    Wszystko zgodnie z opisem...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2021

    Doskonały produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 264
    • Ft11 538
    • Ft7 263
    • Ft14 743
    • Ft5 798
    • Ft2 317
    • Ft3 038
    • Ft3 966
    • Ft5 801
    • Ft17 628