Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(27)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(27)
    • 5 Star(25)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/10/2020

    Bardzo szybka wysyłka 15 dni. Wygląda bardzo ładnie i dobrze. Myślę, że 1800W jest przesadą na pierwszy rzut oka, chciałbym zobaczyć 800W w testach. Niestety, nie znalazłem żadnych danych na pudełku, maszynie i sterowniku. 800W musi zapewnić 12V na 66A. Rozmiar drutów i magnesów jest niewielki. W domu byłoby dużo miejsca. Używam zacisku dla 2 kolumny. Ogólnie, silna, surowa struktura, kolor harmonijuje się z naturą, rozsądna cena. Pierścienie są wystarczające dla Maxa. Przekazać prąd. Czekam na wyniki testu wydajności.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2020

    Otrzymałem ten produkt po 28 dniach od zapłaty. Ale gdybym zapłacił podatki bez zwłoki, otrzymałbym w ciągu 15 dni. Podoba mi się wygląd i waga produktu. To dało mi pewność siebie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Dziękuję bardzo bardzo szybka dostawa

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Drugi raz kupuję to bez problemu

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2020

    Świetny produkt świetna cena to szybka wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Kupiłem 2 produkty dla przyjaciół, którzy chcą uzyskać niezbędne informacje w fazie testów, jeden z produktów, który kupiłem był wadliwy, pomiary wykazały 70 v odczyt na urządzeniu, które dostałem 24 V nie przekroczyły 70 w na wietrze, Ale to jest dla 11 km/h, więc początkowy poziom jest wtedy, gdy pogoda jest na wyższym poziomie wiatru. Zrobię to i wyrzucę to stąd

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2020

    Nie byłem w stanie wykonać rozkazu, ale przybył w ciągu 15 dni. Skontaktowałem się ze służbami, ale powiedzieli mi, żebym spróbował ponownie za kilka godzin i problem prawdopodobnie zostanie rozwiązany. Co nie wie produkowane. Nie podobała mi się metoda rozmowy i negatywny wynik wymiany. Automatyczna automatyczna sekretarka, która sugeruje odpowiedzi do ciebie i nikogo, kto w końcu zajmie się prośbą. Zobaczymy więcej o produkcie...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2020

    Pakowanie produktów bardzo dobrze. Pełna dodatków. Jednak nie działał zbyt dobrze w 24V. To tylko 12V.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Nie rozumiałem jak na razie produktu, ponieważ tutaj wiatr dużo produkuje 12 v 14v ale co i wzmacniacze nie, to nie ma nic musi być zła pomoc od kogoś szczególnie sprzedawcy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2020

    Wow szybka wysyłka, 2 tygodnie przed datą dostawy powiedział, Zdrowie, bardzo dobrze wyglądający system, bardzo ciężki jak na swój rozmiar. Będzie to ustawiać w ten weekend, aby to przetestować, dzięki Banggood za świetną obsługę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft102 283
    • Ft110 744
    • Ft99 339
    • Ft116 631
    • Ft93 809
    • Ft104 857
    • Ft133 556
    • Ft108 906
    • Ft110 744
    • Ft52 877
    • Ft109 641
    • Ft87 919
    • Ft100 684
    • Ft103 019
    • Ft115 280
    • Ft101 547
    • Ft38 734
    • Ft11 771