Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(32)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(32)
    • 5 Star(29)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/02/2021

    Przedmiot zgodny z opisem, przyjedź na czas. (byłoby lepiej, gdyby były i kable też)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Wysyłka jest bardzo szybka. Przyjechał 3 dni wcześniej. Przedmioty zgodnie z opisem. Jakość jest bardzo dobra. Jestem całkowicie usatysfakcjonowany!.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Dobra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Jest to już trzeci zakup, który dokonam tej płyty bluetooth, uważam to za bardzo dobre, ale tym razem bez kabli i złączy i ważne szczegóły, musi wydać trochę więcej na komponenty, aby usunąć hałas, który zostanie wyzerowany lub wyłączony głośność. Ale i tak polecam to za wielką korzyść kosztową.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Zgodnie z reklamą. Otrzymane w cytowanym przedziale czasowym. Kabel nie zawiera, zgodnie z oczekiwaniami. Bonus niespodzianka: Bateria litowa do pilota była włączona, mimo że nie powinna być!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2021

    Doskonałe rozwiązanie do instalacji dźwiękowej na placu zabaw, w apartamencie, a nawet w obszarze komercyjnym do zarządzania dźwiękiem. Jedynym problemem jest to, że generuje hałas przy zerowej objętości, rozwiązanie: kondensator lub izolator dc / dc. Sugestia: Powinno już być z tymi przedmiotami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2021

    Szybka dostawa. Rzeczywista wielkość jest nieco mniejsza niż oczekiwano (W 75 x H 50 x D 20 mm). Wykonanie jest bardzo czyste. Niestety nie ma kabli łączących. Ale w tej rozsądnej cenie jest w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2021

    Dobry gracz i odbiornik FM. Dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    On ma wszystko i ma dowództwo, które było tym czego chciałem i zajęło mi tylko 10 dni, żeby się tam dostać, świetnie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Dobry wyrób

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 157
    • Ft5 970
    • Ft7 629
    • Ft2 550
    • Ft7 487
    • Ft8 214
    • Ft3 647
    • Ft2 841
    • Ft2 209
    • Ft2 550