Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(21)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(21)
    • 5 Star(20)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/12/2021

    Paczka przyszła bardzo szybko!!! Nie spodziewałem się takiej prędkości. Dobry prezent na Gwiazdkę. - Dzięki sprzedawcy. Polecam wszystkim, Bardzo fajny sklep. Jedno pytanie „Dlaczego używałem tego sklepu wcześniej?" Dostawa 3 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Powiedzmy, że dla produktu jest wielki, ale na to, jak dotarł paczka nie byłem szczęśliwy ani zapieczętowany i spakowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    Dobry produkt, działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2022

    good is good So yes

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2021

    Błąd 1 Głowica do masażu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2020

    1-) Masażer wyszedł z opakowania z plastikiem z połamanym grzbietem. To dlatego, że instrument został zainstalowany na linii kompozycji środkowej po prawej stronie, ale lewa strona została zainstalowana bez pełnego siedzenia. Tak, że części nadwozia dwóch oddzielnych części nie były w pełni sprawne, powodując wzrost tylnej średnicy. Motywowana w ten sposób, a bardzo cienka i słabej jakości plastikowa część została uszkodzona z powodu obciążenia. 2-) Nie ma instrukcji dla masażera. 3-) Jest w opakowaniu jako jednoroczna gwarancja, ale nie ma gwarancji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2020

    Potężne i z wielu akcesoriów i USB. Szkoda, że brak przypadku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2020

    Ogólnie działa dobrze, do oceny czasu trwania, dostawa była szybka, około 20 dni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Świetnie, jestem zaskoczony częstotliwością i siłą, jak na razie jestem oceniony jako dobry zakup, nie został uszkodzony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2021

    Witam, jestem bardzo zadowolony, bardzo szybki, bardzo pomocny sprzedawca. Absolutnie doskonałe produkty...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$35.99
    • US$30.99
    • US$37.99
    • US$28.99
    • US$36.99
    • US$26.99
    • US$52.99
    • US$48.99
    • US$47.99
    • US$18.99