Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1461)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1461)
    • 5 Star(1320)
    • 4 Star(115)
    • 3 Star(21)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/03/2021

    Ładnie zapakowane, dobra ocena na adapterze 12v prawie huk na wyjściu 12v, 3 paski ledów rgb, jak zwykle z tym typem biały jest bardziej w kierunku niebieskiego, ale ok, żółty jest zielony jak zwykle, Działa dobrze wszystkie wtyczki oznaczone dla polaryczności tak łatwo podłączyć, że można uruchomić dwa paski z 1 wyjścia z urządzenia sterownika lub 1, 2, 3, ciągi naraz, na wszystkich dobrze zadowolonych z nich, żółty 7th pic

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2021

    Jestem z Chile. Jest 5 000 bardzo dobry i tani produkt, o ile mogę powiedzieć, kosztował mnie tylko chilijskie peso, w porównaniu do 10+ dolarów, które aliexpress oferuje z dostawami, które trwają dekady. Produkt jest wyposażony w 5-metrowy pas ze światłami, które są oddalone od siebie o około dwa centymetry, co wystarczy, aby umieścić na biurku. Jest to również adapter do podłączania światła i wtyczkę, aby uniknąć konieczności używania portu USb pc. W końcu jest to z kontrolą, która włącza i wyłącza światła, i można je zmienić w: - 15 Stałe kolory - biały kolor - przycisk błyskowy, który szybko przełącza światła między czerwonym, niebieskim i zielonym - Przycisk, który zmienia kolory gradientem, tęczowym wzorem - Przycisk blaknie, który jak stroboskop, zmienia kolory gradientem, ale nie zenuje tęczowego wzoru, tylko z losowymi kolorami. - Gładki przycisk, który szybko zmienia 8 kolorów Jednak nie ma opcji, która zmienia kolory tak jak fala, jak widać na obrazie produktu, więc jeśli chcesz go kupić dla tego efektu, nie rób tego lub zadowalaj się efektami. Dostawa dotarła bardzo szybko, w ciągu zaledwie 15 dni do mojego domu, wraz z innym produktem, który jest samochód RC. Na dodatek torba przyniosła adapter eu-do-USA, który jest całkiem przydatny. Podsumowując, produkt ten jest bardzo dobry, za jego niską cenę, która nie sprawia problemów, a za jego bardzo szybką dostawę, gorąco polecam.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    Kupiłem dwa zestawy LED: Jeden 5 metrów Jeden 15 metrów to jest: x3 led paski 5 metrów równe. Zalety: MULTI kolor i funkcje ŚWIATŁO ŚWIATŁO (bardzo miła przyszłość) Kolory zanikające przejściowo i przyciemniająco (bardzo miła przyszłość) Zdalna kontrola (bardzo ważne) Ładne kolory i figlarne funkcje Możesz dodać więcej paska LED (Ale potrzebujesz więcej zasilaczy Amperes i złączy do prawidłowego działania) Ma mocne światło Bardzo miękkie światło dla oczu Bardzo lepki klej WWOŚP NA 15 METRÓT: Jako, że sugeruje to dłuższą odległość, rozebrać się na 10 metrów, potrzebujesz więcej amperów, ponieważ ostatni pasek led nie świeci prawidłowo, gęstość jest niższa. Myślę, że lepsze są 4 ampery do oświetlenia wszystkich pasków. - Oryginalny zasilacz to 12 woltów 3 ampery SOS: ZAWSZE UŻYJ 12 VOLT POWER DOSTAWA

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Przedmiot jako opis, opakowanie może być lepsze ze względu na produkt może być uszkodzony bardzo łatwo. Szybka dostawa, duży wybór kolorów, jak widzę, pilot działa, trzeba dowiedzieć się, co robi każde pokrętło. Ogólnie bardzo szczęśliwy dowcip trafić muszą zobaczyć, jak trwałe są, miejmy nadzieję na długi czas, ponieważ są one dla projektu, w którym są ukryte.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    El envío ha sido muy rápido, por mensajería GLS. Intentaron entregarlo un día, pero no estaba en casa, me llamaron por teléfono, pero no vi la llamada. En el seguimiento indicaban que pasarían al día siguiente. Nada más recibirlo lo he conectado para probarlo, funciona correctamente, el mando a distancia lleva la pila puesta ( CR2025-2032) y el alojamiento abierto supongo que para que no se gaste. Además han enviado un enchufe adaptador de viaje, que curiosamente no hace falta porque el transformador en de tipo Europeo. Pero gracias por el regalo 😉 Probado, sin desenrollar, se ve genial supongo que será de 5 M, no lo he desenrollado para medirlo. Tiene varias funciones que cambian con el mando, así como la posibilidad de dejarlo fijo en un color, ajustar el brillo y apagar y encender la tira. Lleva zona de corte cada 3 LED RGB. Haciendo la prueba una de las veces, al pulsar el botón de Azul intenso (el primer azul del mando) se ha apagado por completo, pensaba que me había equivocado y pulsado OFF, pero no, no desprendía ninguna luz, el resto de colores (botones) si funcionaba, lo he desconectado y vuelto ha conectar y ya funcionaba ese "azul" Como contra diré que en el transformador suena algo suelto dentro de la carcasa, posiblemente el propio transformador, por lo que quita sensación de calidad al producto, por lo que no puedo darle 5 estrellas, porque tengo la sensación que a la larga tendré que cambiarlo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Zamówienie zostało wykonane na stronie 28 JAN i wysłane 4 lutego. Dotyka 16 dni prostych i 12 dni roboczych, od wysyłki oraz 23 i 19 dni, od dnia realizacji zamówienia. Był w pakiecie z innymi przedmiotami i był dobrze zapakowany. Pasek LED 15m podzielony jest na 3 części po 5m, w których możemy je połączyć, co czyni go 10m lub 15m, lub 3 oddzielona 5m. Użyłem pod łóżkiem (łącznie 10m) i to oświetla cały pokój! Kolory są zgodne z prawem i możemy regulować intensywność, co jest fajne. Pilot działa tylko wtedy, gdy jest skierowany do odbiorcy, ale działa całkiem nieźle. Są tryby „błyska", „strobe", „blaknięcie" i „gładka", co jest fajne! Łączny stosunek kosztów do korzyści jest niesamowity, ponieważ jest o wiele tańszy niż to, co mógłbym dostać tutaj w Brazylii (i wydarzenie na samej stronie internetowej). Pięć gwiazdek! Wniosek został złożony na stronie internetowej w dniu 28 stycznia i przesłany w dniu 4 lutego. 16 dni roboczych i 12 dni roboczych w dniu wysyłki oraz odpowiednio 23 i 19 dni, uruchomionych i przydatnych, od dnia rozpatrzenia wniosku. Był w paczce z innymi przedmiotami i był dobrze zapakowany. Taśma LED o długości 15m dzieli się na 3 części po 5m, z których możemy je połączyć poprzez wykonanie taśmy 10M lub 15M lub 3 oddzielne taśmy 5M. Położyłem pod łóżkiem (łącznie 10m), a oni rozświetlają cały pokój! Kolory są dobre i możemy regulować intensywność, która jest daltoną. Pilot działa tylko wtedy, gdy jest skierowany na odbiornik, ale działa dobrze. Istnieją tryby „blash, "strobe„, "blaknięcie„i "gładka" do automatycznej zmiany kolorów, co jest również całkiem fajne! Łączny koszt korzyści jest niesamowity, ponieważ jest o wiele tańsze niż tutaj w BR (a nawet w porównaniu do innych w Banggood). 5 gwiazdek!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Dobry produkt, chociaż jedna z rolek taśmy była wadliwa, dostęp tylko zielony i czerwony, niebieski nie zadziałał, więc wyciąłem kawałek z 3 ledami, Odciąłem lutownicę i zrewidowałem w miejscu, które tam wyciąłem, niebieski znowu zadziałał, defekt był na kawałku, który wyciąłem. Tablica kontrolera jest dość prosta, jak widać na zdjęciach, otworzyłem pole, aby zobaczyć jak to jest, wszystkie wyjścia mocy są połączone w tym samym punkcie. Źródło, które przyszło, mówi, że to trzy miłości, znalazłem trochę światła, nie ma za dużo ochrony, zobaczymy czy przetrwa.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    Dobry produkt przyszedł bardzo dobrze powiedzmy, że przyjechałem, bo musiałem go odebrać na tej samej poczcie w moim mieście, ale jak tylko produkt będzie w porządku, nie brakuje mi niczego, co przychodzi.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Na początku bałem się kupić, ale wszystko dotarło idealnie. Przybyło przed planowaną datą. Taśma świetnie oświetla, mocne kolory. Jedynym minusem jest to, że kilka osób zawodzi, ale nie ma to żadnego wpływu. Super Indica, wysokiej jakości produkt.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Γρήγορη και εύκολη συναρμολόγηση και εύκολος έλεγχος από τον κοντρολάκι που διαθέτει. Επίσης διαθέτει ευρωπαικό Plug!! Απλά εφέ σε 3 διαφορετικές επιλογές.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 193
    • Ft1 816
    • Ft4 099
    • Ft2 891
    • Ft4 235
    • Ft2 794
    • Ft8 743
    • Ft10 487
    • Ft3 024
    • Ft13 923
    • Ft2 588
    • Ft6 927
    • Ft5 592
    • Ft5 592
    • Ft6 052
    • Ft2 749
    • Ft2 588
    • Ft3 024