Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(26)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(26)
    • 5 Star(22)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/02/2022

    BARDZO biedny wynik... PRZEGLĄDAJ WIDEOS https://www.youtube.com/watch?v=DGDfxR0G770 https://www.youtube.com/watch?v=UCUx60U4TxY https://www.youtube.com/watch?v=nZJWSJWnnKg

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2022

    Wraz z tokarką nie ma arkusza ani instrukcji. Nawet nie ma instrukcji montażu. Nie jest jasne, jak otwierać i zamykać wrzeciona. Następnie wagony są bardzo „hamowane" i obracanie korbami przesuwa całą tokarkę. Sam w sobie jest bardzo ładny, ale Chińczycy mogliby również umieścić kilka „instrukcje do użycia".

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Excellent service in delivery. Most happy with the product also. Will recommend this supplier to others.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2022

    Towary przybyły na czas, doskonały jak opisano, niestety nie przetestowałem go jeszcze...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    smaller than I thought but it's powerful enough for wood work

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2022

    Będąc nowicjuszem jestem zachwycony z maszyny, na pewno jest to rzecz, aby wiedzieć, jak to działa i można bezpiecznie kupić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2022

    its ok. i bought it way to expensive though. 2 days after buying it, it became almost €20 cheaper.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2022

    Zamówienie zostało dostarczone we właściwym czasie. Urządzenie działa perfekcyjnie i jest zalecane dla Budowniczowie mody są poręczni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2022

    Много двре,кокто описано. Благодаря.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2022

    consegna velocissima in 4 giorni. pacco integro è conforme. Ottimo servizio!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$110.87
    • US$80.84
    • US$29.99
    • US$62.36
    • US$77.37
    • US$40.41
    • US$43.29
    • US$37.94
    • US$40.41
    • US$29.99
    • US$85.46
    • US$51.96
    • US$58.89
    • US$43.88
    • US$69.29
    • US$81.58
    • US$99.32
    • US$29.99