Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(35)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(35)
    • 5 Star(29)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/06/2022

    Silnik płonął po 10 minutach, a teraz musiałem kupić i zapłacić za nowy silnik.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2022

    Pierwsze wrażenie jest dobre. Ekspres do dostawy. Pomocne byłoby odniesienie do możliwości zakupu suplementów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2022

    Wraz z tokarką nie ma arkusza ani instrukcji. Nawet nie ma instrukcji montażu. Nie jest jasne, jak otwierać i zamykać wrzeciona. Następnie wagony są bardzo „hamowane" i obracanie korbami przesuwa całą tokarkę. Sam w sobie jest bardzo ładny, ale Chińczycy mogliby również umieścić kilka „instrukcje do użycia".

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2022

    BARDZO biedny wynik... PRZEGLĄDAJ WIDEOS https://www.youtube.com/watch?v=DGDfxR0G770 https://www.youtube.com/watch?v=UCUx60U4TxY https://www.youtube.com/watch?v=nZJWSJWnnKg

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2022

    Bardzo ładna, mała tokarka. Nie jest wystarczająco silny, by ciąć twardy metal. Widziałem kogoś, kto to wzmocnił. Większy silnik, cięższa podstawa. Ale bez tego jest to cudowne urządzenie. Jestem bardzo szczęśliwy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2022

    Towary przybyły na czas, doskonały jak opisano, niestety nie przetestowałem go jeszcze...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Excellent service in delivery. Most happy with the product also. Will recommend this supplier to others.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2022

    Będąc nowicjuszem jestem zachwycony z maszyny, na pewno jest to rzecz, aby wiedzieć, jak to działa i można bezpiecznie kupić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2022

    Zamówienie zostało dostarczone we właściwym czasie. Urządzenie działa perfekcyjnie i jest zalecane dla Budowniczowie mody są poręczni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2022

    Produkt jest bardzo dobrej jakości i idealnie odpowiada opisowi. Polecam wszystkim zaufać jakości produktów Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$28.99
    • US$80.84
    • US$51.96
    • US$58.89
    • US$43.88
    • US$81.58
    • US$99.32
    • US$100.47
    • US$69.29
    • US$70.14
    • US$29.99
    • US$41.99
    • US$25.40
    • US$76.22
    • US$110.87
    • US$26.99
    • US$77.37
    • US$23.99