Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(103)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(103)
    • 5 Star(93)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/06/2020

    Wszystkie poprawne i opisane w ogłoszeniu. Testowane i sprawne. Robi się gorąco, ale to chyba normalne, jak wszystkie urządzenia elektryczne. Wygląda jak oryginalny Baofeng. Zadowolona z zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2019

    Good for the price, however, cheaply build, with a L7800 series positive regulator and a couple of capacitors, In theory, the above L7808CV can provide max 1 Amp at 7.7-8 Volts, with proper cooling. Which is not the case. See below photos.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2017

    Very useful cable car adapter to supply my Baofeng UV-5R from car ! Handy and critical when your original battery runs out.. Good value for money! Highly recommended!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2020

    To nie jest ładowarka ani nie ma baterii w przedziale jest tylko daptatorem do włączania radia w samochodzie bez potrzeby baterii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2019

    good quality

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2019

    Chegou muito rápido. Muito satisfeito. Obrigado Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2021

    This is perfect for in car use. I just remove the battery and plug this into its place saving the battery for out of the car

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    Lont 3A wybuchł po kilku minutach użytkowania. Wymieniłem go i mam nadzieję, że nadal będzie działać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    Zajęło to około 3 tygodni, aby dotrzeć. Bardzo zadowolony z produktu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Funkcjonalny i praktyczny, jedyna rzecz o, to nie jest naprawdę tanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 039
    • Ft2 938
    • Ft19 094
    • Ft3 304
    • Ft10 182
    • Ft16 866
    • Ft2 861
    • Ft5 509
    • Ft2 569
    • Ft9 545
    • Ft4 039
    • Ft4 774
    • Ft2 569
    • Ft2 642
    • Ft5 726
    • Ft4 039
    • Ft18 378
    • Ft5 344