Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(33)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(33)
    • 5 Star(28)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/05/2022

    Na primeira usada saiu fumaça do aparelho e na liga mais, como que faço

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2020

    Bardzo profesjonalny, działa świetnie, łatwy w użyciu, jak opisano, szybka dostawa, dobra jakość do ceny. Zwykle zapominam o światłach, więc to ratuje mnie przynajmniej raz w tygodniu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Dostawa 20 dni. Dobrej jakości towary, РЕКОМЕНДУЮ.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    very quick delivery, havent tried it yet. just bought it for future need.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2022

    Na razie tak dobrze, że zasila Gniazda usb pracują Wątpię, że ma 99800 mah, jak mówią instrukcje, będzie ładować iPhone 6 od 4 do 6 razy (1810 mah) więc niewiele poniżej 16000 mah powiedziałbym, ale za cenę to okazja i może po prostu uratować cię

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Mam nadzieję 600 amp będzie działać, zobaczymy kształt i zewnętrzna powłoka jest dobra zobacz wydajność i radzę kupić więcej 1500 amp bezpośrednio

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2021

    W reklamie są różne kolorowe światła, ale moje są tylko białe. Jeszcze dowiedzieć się, czy uruchomi samochód, ale kupiłem go jako pakiet mocy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2022

    Świetny zestaw, ale kiedy go naładujesz, nie przekracza poziomu jodły, poza tym, że jest genialny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2022

    I just wander if this jump startor is work well let us tell you late, look like too light.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Szybka dostawa - dobrze zapakowane

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$42.99
    • US$54.99
    • US$44.99
    • US$39.99
    • US$74.99
    • US$42.99
    • US$39.99
    • US$39.99
    • US$51.99
    • US$37.99