Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(33)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(33)
    • 5 Star(30)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/05/2021

    Urządzenie jest kompaktowe i wykonuje swoją pracę bezgłośnie. Dostarczone instrukcje są wielojęzyczne (w tym niemieckie) i kable mogą być dłuższe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    Dobra ładowarka, wykonuje swoją robotę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2021

    Jakość i korzyści.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2020

    Przybył do Grecji po dwóch tygodniach, trochę hałaśliwy podczas ładowania, ale wszystko jest doskonałe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2020

    Zgodnie z opisem. Działa idealnie. Wysłane szybko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2020

    +++++++

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    Przybył na czas. Dobrze spakowane. Działa dobrze. Muszę zobaczyć, jak dobrze się ładuje, ale ładuje akumulator i wygląda na to, że idzie dobrze....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2021

    Najładniejszy sprzęt do testowania baterii i konserwacji w moim warsztacie. Nauczyłem się kilku ciekawostek, których nie wiedziałem o ładowaniu starych baterii. Całkowicie polecam. Szybka wysyłka i dostawa. Ten produkt zaoszczędził drogiej baterii słonecznej w głębokim cyklu (189).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Kiedy dostałem tę jednostkę, nie sądziłem, że to będzie działać tak dobrze jak teraz, jestem bardzo zadowolony i zaskoczony. Dziękuję, Barry

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2021

    Cena oczywiście, najważniejsza rzecz. Do jego zadań, całkiem odpowiedni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 035
    • Ft6 396
    • Ft9 972
    • Ft9 972
    • Ft11 451
    • Ft5 436
    • Ft4 681
    • Ft10 875
    • Ft8 315
    • Ft11 515
    • Ft14 407
    • Ft4 060
    • Ft4 431
    • Ft9 595
    • Ft8 126
    • Ft11 083
    • Ft10 555
    • Ft8 494