Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(64)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(64)
    • 5 Star(62)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/04/2021

    Wysłał niewłaściwy rozmiar 👎. Zamówiony 19 mm. Otrzymałem 12 mm.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2018

    Nelle foto ho mostrato come collegare i cavi affinchè il led si accenda solo al premere del pulsante. Ottimo prodotto, ben fatto. E' presente un anello di gomma da porre tra il pulsante e il dado esagonale che viene avvitato posteriormente e per fissare il pulsante stesso al pannello o dove lo si vorrà installare. Consigliato.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2018

    Włącznik jest dobrej jakości , ładnie wykonany z bardzo lekkiego materiału. Z racji małych wymiarów znalazł zastosowanie w rowerze. Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2019

    Ho preso questo pulsante perché mi incuriosiva e devo ammettere che ha un ottima qualità rispetto a quello che pensavo, forse un po’ lente le spedizioni ma me lo aspettavo, soprattutto con i disagi di questo periodo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2020

    Dobra pozycja

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2019

    good quality verysatifiy only thing was shilling sotake so long i got it and my project is complete

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2018

    Botón interruptor que se mantiene pulsado de 12V acto para muchos usos

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2020

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2019

    works great. comes with a rubber ring for tighter seal. connections are solid. ca wire to be always on or turn on when the switch is on.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2017

    Dobra jakość wykonania . Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • Ft3 422
    • Ft3 422
    • Ft2 661
    • Ft2 661
    • Ft4 566
    • Ft2 634
    • Ft2 661
    • Ft2 661
    • Ft2 661
    • Ft2 661
    • Ft3 805
    • Ft1 899
    • Ft4 566
    • Ft3 043
    • Ft3 043
    • Ft3 422
    • Ft4 566
    • Ft1 513