Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(52)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(52)
    • 5 Star(46)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/12/2019

    The differenz between brake and regular light is not that great but doesn't matter for me.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2019

    lo esperaba un poco más grande

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2017

    élément très efficace pour un surplus de sécurité et facile à installer.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2019

    i love the product

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2021

    Bardzo jasne!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Wow naprawdę szybka wysyłka. Produkt jest dobry, ale nie ma dużej różnicy między światłem ogonowym a światłem stopu. Nie martwi mnie to, do czego chcę, ale może i wydanie za certyfikat.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2020

    Tak, są 3 druty czarne są negatywne i żółte i czerwone dodatnie, ale to nie jest światło hamowania i światła ogona, jak tylko jeden może być widoczny nawet jeśli ogon i hamulec są połączone. Poza tym jestem z tego zadowolony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2019

    il faro è arrivato con due settimane di anticipo. il pacco era molto ben imballato e con all interno una molteplice quantità di pluriball per preservare L integrità del contenuto. Consigliatissimo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2019

    Tutto bene, la luce nel complesso è di qualità media ma funziona benissimo. c’è voluto giusto il tempo di trovare i collegamenti elettrici corretti.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2017

    Rear light works great. Dimensions are as given. Small to no difference between different brightness settings

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$10.38
    • US$10.99
    • US$6.89
    • US$8.07
    • US$8.07
    • US$36.74
    • US$9.19
    • US$8.04
    • US$38.10
    • US$26.55
    • US$19.62
    • US$14.99
    • US$11.54
    • US$24.22
    • US$30.02
    • US$19.99
    • US$22.99
    • US$15.99