Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(76)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(76)
    • 5 Star(71)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/03/2016

    Desde el servicio de tracking hasta el momento que recibo el paquete todo bien, el paquete bastante protegido para evitar que se dañe. Recomendado 100%

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2018

    lampe a led . très bon éclairage

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2018

    Nice product with a good light spread.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    Idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2021

    great

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2018

    it is exactly was it says , car roof led light .Not so bright but you don't need too bright inside the car .Three wires so you can control it manually or if you open the door ,ideal extra roof light

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2017

    Конечно я ожидал света на много ярче чем он выдает. На мои взгляд можно было и поярче сделать.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2017

    до Москвы очень быстро доставили 02. 02.2017 заказал 09 02.2017 получил. Все работает отлично. спасибо.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2016

    I previously bought two of these lamps to illuminate the rear of my Land Cruiser Troop Carrier and was so satisfied with them that I decided to install one in the drivers area. They are well made , stylish and very effective. I may buy more to rig as worklights for camping. Thanks Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2016

    Installato di giorno non sembrava un granché, ma con il buio l'illuminazione è ottima! Ha l'interruttore portiere acceso e spento. Mancherebbero solo dei morsetti rubacorrente per rendere il kit perfetto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 635
    • Ft9 021
    • Ft4 509
    • Ft4 509
    • Ft4 131
    • Ft4 883
    • Ft3 757
    • Ft14 971
    • Ft6 507
    • Ft3 379
    • Ft4 294
    • Ft3 005
    • Ft2 627
    • Ft12 781
    • Ft2 627
    • Ft3 757
    • Ft3 578
    • Ft9 021