Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(60)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(60)
    • 5 Star(58)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/11/2020

    Najlepszy produkt ❤️

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    Zgodnie z ogłoszeniem. Ten, słyszysz...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2020

    Cztery miesiące zajęło dostarczenie, poza tym dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2020

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    To samo z wieloma samochodami w dzisiejszych czasach standardowa klakson jest w najlepszym wypadku bardzo słaba, więc jeden z tych po-markecie-głośnych-jak-w piekle rogi jest koniecznością. Obecny los jest tylko trochę więcej niż mój oryginalny róg, więc nie zawracałem sobie głowy dodatkowym przekaźnikiem i ciężkim prądem (jak trzeba by było dla rogów powietrza), więc było jak dla zamiany. Nie musiałem zmieniać otworów śrubowych na płytce montażowej, bo były takie same. Wyposażony kilka tygodni temu, a już miał wiele zastosowań. (czy ludzie zapomnieli jak prawidłowo prowadzić w czasie pandemii?!?) Działa idealnie i każdy w promieniu 100 metrów zatrzymuje się i zauważa. Ogólnie nie jest głośno jak rogi powietrza, ale jest o wiele bardziej praktyczne dla tych z nas, którzy chcą tylko szybkiego uaktualnienia, które nie spowoduje awarii MOT.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2020

    Spontaniczny zakup, ponieważ był tak niedrogi i zawsze chciałem zainstalować drugi etap ( po 300ms ) róg w moim samochodzie, aby pomóc rowerzystom w odnalezieniu drogi głównej do ścieżki rowerowej :D ;) Tu jest film testujący klakson, dwa razy się wzdrygnąłem. https://vimeo.com/484949806

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2020

    Opakowanie było bardzo słabe. Produkt był w kartonowym pudełku, a w plastikowym worku. W pudełku nie było żadnych wyściółek, a produkt jest bezchlapany. Horn działa dobrze i. Róg działał dobrze i wydawał przyjemny głośny, niski głos.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Dobra jednostka, testowany będzie zainstalowany tak szybko jak to możliwe Dużo łatwiejsze niż tradycyjne rogi powietrzne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2021

    Produkt został dostarczony szybko, wygląda jak opis, dobra jakość - jestem zadowolony - polecam produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2020

    Otrzymano 20 dni po zamowie. Zgodnie z opisem, ale uważam, że jest za ciężki. Nie sprawdziłem jeszcze głośności dźwięku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 049
    • Ft4 270
    • Ft11 035
    • Ft4 270
    • Ft4 270
    • Ft10 172
    • Ft15 512
    • Ft4 983
    • Ft3 697
    • Ft20 294
    • Ft6 163
    • Ft7 397
    • Ft12 105
    • Ft58 502
    • Ft7 119
    • Ft9 256
    • Ft7 119
    • Ft68 372