Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(31)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(31)
    • 5 Star(28)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/03/2019

    works great

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2019

    ممتازة وشكرا بانجوود تم استخدامها في هذا المشروع

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2019

    very well packed, fast delivery and pretty good quality. Thanks seller!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2021

    Już raz kupiłem, za tą cenę nie ma nic lepszego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2020

    Produkt jest taki sam jak ten na zdjęciu, torba zawierająca go była bardzo mała i trudna do otwarcia. Wszystkie akcesoria nadchodzą. Tylko pozytywne i negatywne należy określić na zapalniczce.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2019

    mnfv djf nfvjhn vfjhnrvb b jh h hh hhh h ik ok kk k ll ;; iu yy ui i iiu yt trty uu uj jh ygt rr rt yyty yy hyy yh hhy yuu jh u jujn jj u u uiu i i i o p ; l kjh h g ty y y uu y yt tg g trr r g f f f ff r r r f

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2018

    Après fabrication d'un support de remplacement du cendrier,il s’intègre super bien dans le tableau de bord. Je conseille aux camping caristes sur Fiat ducato.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2018

    They go on our boat. I removed them from the plastic flange and put them both directly into a console. Can charge anythng like a phone or tablet and plug in anything that needs just a plain 12V utility outlet.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2019

    everything as described easy to use on diy constructions works well after 3 months outdoors

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2018

    produto dentro do esperado, embalagem padrão da empresa,sem problema até agora vou fazer a instalação para ver o funcionamento!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$44.99
    • US$142.99
    • US$169.99
    • US$64.99
    • US$19.99
    • US$129.99
    • US$23.99
    • US$64.99
    • US$245.99
    • US$355.99
    • US$29.99
    • US$339.99
    • US$34.99
    • US$276.99
    • US$32.99
    • US$115.99
    • US$109.99
    • US$4.37