Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(34)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(34)
    • 5 Star(32)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/12/2020

    Witam wszystkich. Mam Mercedesa ML280 CDi Sport, który jest silnikiem Diesla 3.0L i jeden z moich elektronicznych zamków jest wadliwy i ciągle wysysa baterię. Wyszedłem odpalić samochód dziś rano i bateria znowu padła, więc spróbowałem mojego D28 Multi Jump Starter i po podłączeniu go do baterii i czekaniu przez 60 sekund mój samochód odpalił natychmiast. Jest to bardzo dobry zestaw do przechowywania w moim samochodzie i jego na tyle mały, aby nie zajmować żadnego pokoju. Jedynym minusem jest to, że Kompas jest 45 stopni na zewnątrz, a Północ wskazuje na wschód, ale jako, że nigdy nie będę musiał go używać, nie będę się tym martwić. Jeśli jesteś po Battery Jump Starter z możliwością zasilania laptopa i ładowania telefonu lub czegokolwiek innego, co może podłączyć się do USB, to polecam to wszystkim. To naprawdę jest genialny zestaw i wart ceny, jaką zapłaciłem 😀 Lista reklamowała to jako dostarczane w 5 dni, ale rzeczywiście zajęło prawie Miesiąc, aby dotrzeć, ale jak powiedziałem, warto czekać i cenę. Mam nadzieję, że moja mała recenzja pomogła ci zdecydować się na zakup jednego z nich. Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku. Trzymam kciuki za rok 2021 będzie lepszy dla wszystkich

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Dostałem go dzisiaj po kilku dniach. Bardzo szybko. Samochód mojej mamy nie jeździł kilka miesięcy, a jego stan był bardzo niski. Nawet gdy otwieram drzwi, nie zapala się światło w środku. Najpierw naładuję ten „rozrusznik" do pełna, potem schodzę w samochodzie, podłączam zaciski i włączam zasilanie. Przypuszczam, że poczekam minutę, ale w międzyczasie włączę zasilanie (światła ledowe). Włączam ponownie i czekam. Po 30 sekundach znowu wyłączam zasilanie, ale próbuję odpalić samochód. Byłem pod wrażeniem, ale samochód zaczyna się natychmiast. Nie mam czasu na testowanie go jako powerbanku dla GSM czy laptopa, ale to zdecydowanie działa jako rozrusznik skokowy. Tylko „ujemne" jest to, że dostałem paczkę z jednym złamanym sprzęgłem i wszystkie odciski są po chińsku. Pozytywne jest to, że nawet zamawianie „w wersji amerykańskiej" wysyłają mi adapter wtykowy UE. Na razie jestem zadowolony z tego przedmiotu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2020

    Jest to bardzo uniwersalny powerbank baterii „skacz startowy", który może wykonać wiele opcji napięcia prądu stałego. Posiada wyjście 4slot USB 2A dla telefonu komórkowego lub tabletu atc., 19,16,15V dla notebooka lub ładowarki komórek LiPo lub może być używany do uruchamiania samochodu benzynowego lub diesla. Ładunek jest wyświetlany przez 4 niebieskie diody LED. Ma mały kompas i młotek awaryjny jako bonus. Świetne urządzenie za czystą cenę. Również wiele kabli jest włączonych, więc można podłączyć do niego prawie każde urządzenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2021

    Otrzymałem produkt 8 dni po zakupie, bardzo dobry. Ma dość kabli, by ładować wszystkie urządzenia, nawet przenośne. Dzień po tym, jak ją otrzymał, mój sąsiad nie odpalił samochodu, żebym mógł zobaczyć, jak działa. Był to samochód z silnikiem diesla 1,9, po raz pierwszy nie zaczął (był zimny) do sekundy, gdy samochód mógł uruchomić dzięki produktowi. Wskaż, że bateria wioząca samochód miała 74Ah i 680A. Znacznik obciążenia urządzenia to cztery niebieskie światła, po uruchomieniu samochodu pozostał tylko 1 światło (25%). Instrukcje mówią, że pojazd powinien być uruchamiany tylko wtedy, gdy ma 3 światła (75%) ładowania, więc akumulator wydaje się kończyć bardzo szybko. /Przetarg: Skomentuj, że wszystkie legendy urządzenia są w języku chińskim, więc powinieneś studiować podręcznik napisany w języku angielskim bardzo dobrze, aby wiedzieć, jak działa prawidłowo. Mój wielki problem: Kupiłem przystawkę od Prąd wyjściowy: 800A Prąd maksymalny: 1500 A Ale w instrukcji wskazuje ona szczegóły otrzymanego produktu: Prąd wyjściowy: 500A Prąd maksymalny: 900 A Rozrusznik jest znacznie mniejszy niż zakupiony. Bądź bardzo ostrożny z tym aspektem. Zostawiam ci szczegóły różnicy między zakupioną a otrzymaną energią. Mam otwartą skargę i czekam na jej rozwiązanie. Kiedy się rozstrzygnie, skomentuję, jak poszło,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2021

    Wydaje się bardzo solidny. Nie musiałem jej używać, żeby przeskoczyć moją ciężarówkę, ale światła są jasne i tworzą świetną stację ładowania. Kompas jednak nie działa, wygląda na to, że go naprawią, bo nawet oni muszą wiedzieć, że to nie działa. Moja sprawa się zepsuła, ale to ładny zestaw.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    muy bien gracias

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Zbyt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Dobrze zorganizowany pakiet, wszystko w jednym przypadku, ale nie działa zgodnie z oczekiwaniami. Wyładowania po kilku opłatach telefonicznych i żadnych komentarzy na temat podrasowania samochodu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft24 085
    • Ft23 171
    • Ft26 482
    • Ft43 035
    • Ft43 035
    • Ft12 577
    • Ft94 019
    • Ft11 584
    • Ft36 414
    • Ft118 535
    • Ft26 763
    • Ft59 589
    • Ft17 543
    • Ft108 884
    • Ft95 592
    • Ft8 935
    • Ft23 171
    • Ft13 557