Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(164)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(164)
    • 5 Star(153)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/07/2019

    منتج ممتاز البائع قام بشحن المنتج مباشرة بعد عملية الدفع وجاء بعد ١٤ يوم منتج جيد جدا انصح به

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2017

    Fast shipping and delivery. Arrived in perfect condition. Good quality, very robust. Tested in multiple applications and it works perfect as promised. Very satisfied!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2020

    Nie przetestowano głównych kontaktów, ale głośno kliknie po zamknięciu. Nadajnik bierze 300mA przy 12V.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2017

    ottimo prodotto ed ottimo trattamento ricevuto in occasione di un primo ordine mai ricevuto perche smarritosi appena arrivato in Italia. Me li hanno rispediti con tracciatura senza spese aggiuntive, non gli ho dovuto chiedere neanche nulla, come ho segnalato l'inconveniente hanno effettuato immediatamente un secondo invio. Eccellenti in tutto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2019

    have not installed yet, but I am impressed with to weight of this. it is a little larger than I originally anticipated at 78mm x 45mmx 45mm height, width and length.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2019

    Good quality.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2020

    Wielki przekaźnik 200 Amps DC bardzo przydatny do instalacji paneli słonecznych lub w obwodach samochodowych. Działa dobrze i solidnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2020

    Całkiem dobre opakowanie mogło być lepsze, ale ładny produkt ;)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2019

    Good price,look robust and sturdy. Should works fine,will see over other tests. Fine for solar panel switching on and off. 12Volts power.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2019

    good quality

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$3.14
    • US$21.93
    • US$6.99
    • US$9.99
    • US$4.99
    • US$7.99
    • US$8.07
    • US$21.93
    • US$13.85
    • US$14.45
    • US$22.99
    • US$11.99
    • US$22.99
    • US$20.99
    • US$7.99
    • US$46.99
    • US$9.99
    • US$10.85