Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(26)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(26)
    • 5 Star(26)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/10/2021

    Dobra praca produktu łatwa i szybka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2020

    Ten kabel nie pasuje do peugeota!!! To jest bezużyteczne, jeśli zamawiasz to dla peugeota!!! Możesz zobaczyć oryginalne radio peugeot i jeśli widzisz połączenie kablowe oczywiste, że dwa końce nie mogą się połączyć!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2019

    bien reçu mais les cosses étaient inversées par rapport à la prise aux d’origine juste enlever les cosses et les inversées , sinon fonctionne très bien à voir dans la durée

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2019

    ca 2 Wochen, recht schnell

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Zainstalowane i działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    Produkt zgodny z opisem. Wydaje się dobrej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2020

    Nigdy go nie dostałem, a kiedy poszedłem sprawdzić, przypadkowo trafiłem. Wysłałam im maila, żeby wiedzieli, że to błąd z mojej strony i muszą go nadal wysyłać, ale jeszcze nie oddzwonili

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2019

    Works very well on my Citroen C5 Tourer RD4 sound system for streaming music and online radio. If you have telephone ticked in your Bluteooth though, you can hear callers, they can't hear you as no microphone function it seems

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2019

    ürünü daha teslim almadım. teledon uygulamasından online işlemlerden yanlışlıkla teslim aldım seçeneğini seçtim. ürün daha elime geçmedi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/02/2020

    Doskonale współpracuje z złączem radiowym 👍. Z drugiej strony, tracimy pomocnicze wejście wacka

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1 988
    • Ft7 664
    • Ft7 279
    • Ft6 513
    • Ft7 664
    • Ft4 644
    • Ft1 560
    • Ft5 341
    • Ft3 050
    • Ft6 898
    • Ft2 320
    • Ft4 597
    • Ft5 746
    • Ft6 513
    • Ft10 585
    • Ft4 212
    • Ft4 979
    • Ft5 364