Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(34)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(34)
    • 5 Star(33)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/09/2021

    Bardzo dobre produkty

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    Ładne, sztywne sprężyny z płaskimi krawędziami, dużo lepsze niż te dostarczone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2020

    12 sprężyn, mam te uardados, ponieważ moje ciepłe łóżko jest tak szybko poziom, jak również muszę je wyrównać ponownie postawię je do pracy:)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2021

    Mały, prosty, ale skuteczny produkt. Robi to, co mówi. Gdybym musiał znaleźć wadę, wolałbym, aby były trochę krótsze, więc tracę mniej miejsca wzdłuż osi Z, ale ponieważ nigdy nie robię wydruków wyższych niż 100mm dla mnie to nie problem. Wskazówka: Po montażu, jeśli w ogóle, przestawiaj stopki Z, w przeciwnym razie punkt będzie kilka milimetrów pod płytką i ryzykujesz jego zniszczenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2021

    Dostawa szybko dotarła tydzień wcześniej niż zakładano i dobrze zapakowana. Teraz mogę upewnić się, że łóżko pozostaje poziom bardziej przy ściąganiu dużego odcisku, jak mniejsze są łatwiejsze do usunięcia i nie przesuwanie łóżka tak bardzo, gdy próbuje je usunąć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    Genialna aktualizacja. Po instalacji sprężyn ponownie wyrównałem łóżko i nie muszę robić tego ponownie. Sprężyny są znacznie sztywniejsze niż oryginalne Creality Ender 3 sprężyny, które łączą się z maszyną

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Ulepszanie sprężyn łóżka na drukarkach Creality, ładnie skonstruowane i mocniejsze niż te dostarczane z drukarką

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2022

    Produkt działa świetnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2022

    Dziękuję bardzo, bardzo dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2022

    Twarde i trwałe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$259.00
    • US$459.00
    • US$19.54
    • US$199.00
    • US$39.99
    • US$8.07
    • US$1.79
    • US$5.76
    • US$389.00
    • US$23.64