Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(32)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(32)
    • 5 Star(30)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/06/2021

    câmera muito boa. Eu comprei recebi antes do prazo de entrega. Muito satisfeito. Superou minhas espectativas, pelo preço pensei que deixaria a desejar, mas me surpreendeu muito, agradeço e recomendo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2021

    Punkt odebrany.. Dziękuję sprzedawcy.. Spróbuję później

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2020

    Dobra wydajność, rzeczy gumowe i dobrze zbudowany, akcesorium, które pasuje do aparatu na statywie, wyszedł z miary i nie pasuje bezpiecznie, pozostałe elementy są dobrej jakości, filmowanie w dobrym świetle i 1080p 60fps jest bardzo warte inwestycji.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2020

    Skrzynka trochę pognieciona, ale wszystkie części i kamera w idealnym stanie. Kamera z dobrym wykończeniem i designem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    Opakowania dotarły dobrze uszkodzone, ale produkt wygląda doskonale. Zadzwonię i sprawdzę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2020

    Jakość wideo, obrazu, dźwięku jest bardzo słaba. Maksymalny czas nagrywania wynosi ok. 20-25 minut. Nie wiem 4K, nie znam 16Megapixel.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2020

    Produkt dostarczony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    Kamera - tylko nie co!!!! W najlepszym przypadku 720 pens i to z dużym napięciem, ostrość wcale nie jest. Widok kąt 60-70 stopni. Zapomnij o stabilizacji

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Bardzo słaba kamera na poziomie jakości, wideo w 4k poza obrazem drżeniem również nie daje dźwięku.1080p również nie ma bardzo słabej jakości i dźwięku.Nie warto inwestować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2021

    Bon produit Livraison rapide

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 439
    • Ft22 243
    • Ft7 866
    • Ft2 620
    • Ft22 620
    • Ft6 813
    • Ft104 260
    • Ft9 292
    • Ft3 439
    • Ft6 538
    • Ft18 931
    • Ft12 784
    • Ft10 839
    • Ft44 915
    • Ft2 751
    • Ft44 915
    • Ft10 161
    • Ft21 203