Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(196)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(196)
    • 5 Star(185)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/01/2021

    Super jakość i zgodnie z opisem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2020

    Wysokiej jakości światła. Otrzymałem paczkę bardzo szybko. Czekam na zainstalowanie ich w samolocie :-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2020

    Świetnie! Zaletą jest to, że bierzesz tylko jedną wtyczkę na odbiorniku i zarządzasz migającymi diodami LED

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2021

    Bardzo dobre opakowanie bez uszkodzeń niesamowita jakość działa bardzo dobrze w moim samolocie RC

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2016

    Easy to install and nice quality, too. The lights are very bright and look very convincing, even up close. I used the included grommets and they were very helpful. I only used hot glue for one light! Shipping was also reasonably quick. Great value for the price.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2018

    Came just as advertised, only wish that the junction box labeled which ports are flash/dim/steady illumination. That said, because of this, you can customize which lights serve which function. light kit installs easy, at least in my Volantex 757-6 Ranger. The lights look awesome and will help me see it at night. Would I buy again? Most Definitely. https://www.youtube.com/watch?v=MaKTntd7fVY Video

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2017

    Very nice... it works very nice a fit perfectly for my proyect.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2019

    I have put these lights on a few of my planes. Great for flying at dusk

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2019

    prodotto di buona fattura. led super potenti e ben visibili. in base alla posizione che si inserisce il connettore, si sceglie il tipo di lampeggio

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2018

    absolutely amazing great detail and good quality makes my plane look real😄

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 514
    • Ft9 194
    • Ft2 940
    • Ft2 204
    • Ft5 514
    • Ft3 676
    • Ft7 356
    • Ft4 125
    • Ft4 109
    • Ft2 765
    • Ft5 412
    • Ft6 228
    • Ft3 116
    • Ft14 650
    • Ft4 043
    • Ft9 206
    • Ft9 888
    • Ft10 299