Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(10)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(10)
    • 5 Star(8)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/08/2020

    Całkiem dobra cena za to, co dostajesz. Klucze są solidne, a odcisk jest imponujący, wygląda tak jak na zdjęciu. Klucze pasują do mojej wiśniowej mx blues, jednak niektóre klawisze siedzą wyżej niż inne o bardzo niewielką ilość, prawie tyle, by móc stwierdzić, patrząc na nią z kąta 45 stopni. Klawisze zmiany i klawisz wejścia są wyraźnie wyższe niż reszta (ewentualnie zrobione celowo). Jakość barwnika/druku jest jednak niesamowita i wszystkie klucze są w idealnym stanie. Przesyłka zajęła około 2 tygodnie i zainstalowałam je na Masterkeys Pro L. Ogólnie naprawdę jak te czapki na pewno zakupią więcej kluczowych nasadek z tej strony w przyszłości, kiedy chcę go zmienić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2020

    Czuje się całkiem dobrze pod względem jakości. Bardzo solidne, światło nie przechodzi przez niego. Tylko po bokach. Wybacz moją zakurzoną klawiaturę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2020

    Absolutnie niesamowicie wygląda. Pasuje do estetyki drewna. To ma praktycznie wszystkie klucze potrzebne do wielu nowoczesnych wzorów klawiatury!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Klawiatura idealnie pasuje do mojej klawiatury i wyglądają niesamowicie, jedynym minusem jest to, że czuły się bardzo jak trociny podczas otwierania ich, ale po czyszczeniu czują się o wiele lepiej. :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Mój syn mówi, że są świetni!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Wspaniałe klawisze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2020

    Właśnie dostałem klucze. Wyglądają bardzo dobrze i czuję się świetnie. Nie mogę się doczekać, żeby ich użyć. Trochę się pogubili w tranzycie, ale poza formą, że nie mogę być szczęśliwszy. Nie mogłem znaleźć profilu kluczy, gdy je zamawiałam, więc oto profil: R4 Cherry.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2020

    Wygląda dobrze i czuje się dobrze

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2020

    Bardzo ładny wygląd, czuć się solidnie zbudowany. Może być lepiej wyceniona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft18 238
    • Ft22 012
    • Ft11 633
    • Ft8 488
    • Ft2 827
    • Ft10 375
    • Ft14 778
    • Ft19 496
    • Ft7 859
    • Ft6 916
    • Ft7 230
    • Ft15 722
    • Ft3 456
    • Ft14 527
    • Ft25 786
    • Ft8 174
    • Ft18 867
    • Ft20 754