Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(37)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(37)
    • 5 Star(33)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/02/2022

    Very nice looking XDA profile keycaps. The quality is also great, print is crisp and clear, touch feels good too. XDA profile is a very good profile in my opinion because they are all flat so there is no R1 R2 R3 R4 etc, this means the same PageUp key can be used for standard fullsize layout, the 95% keyboard layout (such as Keychron K4), the 75% keyboard layout (such as Keychron Q1). In other word this keycap set can fit almost any keyboard you can get (except those really un-common one with split space bar or ortholinear keyboard) Got this keycap set at a very good price, but I would say at the current price it is still well worth it. The shipping is reasonably fast enough, come with plastic package and fit into a box, very well and securely packed, should arrive to you without any damage even if your post service throw it around. Overall very satisfied with it

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2022

    ... Przyszli całkiem szybko. ... Wszystko zgodnie z opisem produktu... ..... Dobrej jakości materiały i wzornictwo. .. Dobre przyciski do kolorowania... .. Szybka misja!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2022

    bardzo ładny produkt kupiłem go z gamakay ck68 kit, jeśli chcesz zobaczyć produkt można sprawdzić na warcow YouTube i kupiłem go stamtąd

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2022

    quite low price so I didn't expect much: - colors almost the same as on pictures, - there aren't very stable; you can move them a little when key pressed (so that's a bad thing) - some prints of functional keys (print for example) aren't perfectly on the middle - some are a little to right and some to left at the end of the day low price and decent quality

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2022

    Wspaniały zestaw! przybył 6 dni przed określoną datą dostawy - bardzo miła niespodzianka. Klawiatury same w sobie czują się premium i wyglądają świetnie. Mam jeszcze kilkadziesiąt dodatkowych klawiszy, aby dostosować się do dodatkowej personalizacji, różnic w układach itp. Pasek spacji 6.25u pasuje nawet do mojej 6,5u-stawki na klawiaturze (To mógł być szczęśliwy przełom z mojej strony, więc nie licz na to, że zmontuje wszystkie 6,5u miejsca) Ogólnie 10/10, nadal bardzo wcześnie, ale nie zauważyłem żadnych wad i jestem całkowicie zadowolony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2022

    this keycap set looks so nice! it does feel a little bit cheap but I don’t mind, it’s super pretty and the colors are vibrant.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2022

    Wyjątkowo dobre! Uwielbiam kolor maku i idealnie pasują do mojego Gamakay LK67

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2022

    very nice keycaps, no defects, they look as advertised !

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2022

    Jak reklamowano, bardzo dobry materiał

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2022

    Beautiful keycaps, feels great and nice impression quality

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$89.99
    • US$24.99
    • US$52.99
    • US$59.99
    • US$44.99
    • US$49.99
    • US$27.99
    • US$45.99
    • US$51.99
    • US$33.99
    • US$29.99
    • US$43.99
    • US$31.99
    • US$37.99
    • US$35.99
    • US$49.99
    • US$61.99
    • US$29.99