Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(37)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(37)
    • 5 Star(31)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/01/2021

    Rakieta, świetnie. Wystarczy zwrócić uwagę na akumulator i ładowarka na życzenie Potrzeba smaru na pierwszym uruchomieniu, aby zapewnić ochronę przed erozją narzędzi Wytrzymała mata i doskonałe cięcie działa skutecznie

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Nie mogłem znaleźć walizki ani baterii

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2021

    Minster przybył bez baterii i ładowarki, nie podobało mi się to, jak mam użyć tej maszyny w ten sposób?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    Szybka dostawa i wyglądać dobry produkt. Przetestuję go w weekend, mam nadzieję, że zadziała. Dziękuję i pozdrawiam.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2021

    Dostarczone szybko. Skrzynka nie jest dokładnie rodzima, instrukcje nie są również pouczające. Na baterii nie ma informacji o napięciu, natężeniu itp. Ogólnie rzecz biorąc, jestem zadowolony z zakupu. Mam nadzieję, że będzie to trwało długo i będzie przyjemnością podczas pracy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Jeszcze nie testowany, ale dostawa była bardzo szybka. Szlifierka wygląda na masywną, solidną, więc myślę, że wystarczy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Brakujące śruby lite stracić kontakt można zarządzać i żadna sprawa może być pakiet 3 nie ma sprawy WSZYSTKO W DOBRZE

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Produkt przyszedł jak to było w reklamie bardzo dobry działa prawidłowo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2021

    ok ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 800
    • Ft18 030
    • Ft18 030
    • Ft10 816
    • Ft20 446
    • Ft21 636
    • Ft9 833
    • Ft16 390
    • Ft16 062
    • Ft18 931