Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(698)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(698)
    • 5 Star(676)
    • 4 Star(21)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/06/2021

    Doskonały pas i dobre zamknięcie. Nie najlepszy. Bo mam więcej. Jak na jej pieniądze, jest dobra. Szybka misja!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2021

    Pas idealny, jestem naprawdę zadowolony z tego zakupu, jest to wygodny i świetny pas i bardzo fajny i oczywiście jakość jest doskonała i byłem naprawdę mile zaskoczony jakością materiałów, zdecydowanie polecam go Dziękuję, Bengoodzie 🙏

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2020

    Prosty i wygodny pas. Tylko jedna strona jest regulowana długością. Zamek wygląda na niezawodny. Polecam to!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2020

    Dobra jakość i materiały! Szybka misja!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Przedmiot przybył natychmiast i był zgodny z opisem. Bardzo dobra jakość, chętnie polecam, i chciałbym kupić ponownie. Teraz go noszę!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2020

    Świetny pas z najlepszego elektronicznego centrum handlowego. Kupię kolejny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Wszystko w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2020

    Ostatni na rozkaz i pierwszy na miejscu! Niesamowicie szybka. Jego świetny produkt i cena jest bonusem, naprawdę..zajebisty pas i zamek jest taki sam. Podoba mi się to drugie A z przodu (moje imię) o Avengers. Wybierz jedną

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2019

    Nice looking and very resistant. If you have narrow support straps, you can dismantle first one part of belt and mount it back after you pass the belt thru all straps.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 120
    • Ft4 388
    • Ft5 852
    • Ft5 124
    • Ft4 759
    • Ft7 316
    • Ft5 124
    • Ft3 482
    • Ft5 700
    • Ft5 120
    • Ft4 027
    • Ft5 485
    • Ft5 124
    • Ft4 388
    • Ft7 681
    • Ft8 048
    • Ft3 352
    • Ft4 021