Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(23)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(23)
    • 5 Star(21)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/02/2021

    Zamówienie przybyło w rekordowym czasie ١٠ dni.. Bardzo zadowolony z doskonałego produktu. Polecam zakup To zamówienie w innym sklepie, które zamówiłem ponad dwa miesiące temu i nie było cebuli... Dziękuję, Bangwood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2020

    Jestem bardzo, bardzo zadowolony z jakości produktu. Jest absolutnie porównywalna z podobnym „sławnym" produktem z ceną x5.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Zostały one opóźnione o ponad 11 dni, Ale kontrola dostępu jest w dobrym stanie. /Są one w pełni sprawne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2020

    Doskonały dostęp i posiada 2 przekaźniki (12V-3A) z tyłu.Drugi jest dla alarmu, więc może można go oszukać i użyć, jak chcesz. Ogólnie doskonały metalowy design, solidny i trochę na grubych rozmiarach. Gdy na „idle" stan czerwony led miga.Po wprowadzeniu pin/kartę ZIELONY jest włączony na stałe przez zaprogramowany czas. Ogólnie dobra rzecz, chociaż droga.Chciałbym, aby cena spadła!!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • robVIP3
    NL
    17/06/2020

    To wygląda dobrze teraz nawet progresywnie. To nie takie proste, jak piszą w instrukcji. Znacznik i kody. 1000, więcej niż potrzeba.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    został zainstalowany z osłonką zabezpieczającą na zewnątrz. W przeciwnym razie produkt jest dobrej jakości i działa bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    Doskonały produkt. metal niezniszczalny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Niektóre problemy z połączeniem, ale teraz działa ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2021

    👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    To działa, tylko „instrukcja użytkownika" jest czymś więcej niż prawdziwym podręcznikiem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 718
    • Ft3 456
    • Ft8 715
    • Ft83 906
    • Ft2 903
    • Ft1 255
    • Ft1 805
    • Ft10 061
    • Ft7 988
    • Ft30 145
    • Ft7 230
    • Ft6 601
    • Ft28 692
    • Ft11 004
    • Ft9 746
    • Ft5 658
    • Ft5 082
    • Ft12 347