Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(33)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(33)
    • 5 Star(32)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/04/2021

    Dla danej ceny zestaw ten jest 10/10. Żadnych błędów, błędów w druku, kolorach, wykrzywianiach, nie są tanie, klawisze wydają się zgodne podczas ich wciskania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2021

    Cyrylica nie na wszystkich przyciskach, brakuje na 2- (); 3-(numer), 4-(;), 6-(:), 7-(?) i lewej strony prawego przycisku czcionki z kropką i przecinkiem. W przeciwnym razie guziki mają grube ściany i przyjemny kształt. Jeśli brak tych symboli na klawiaturze nie jest istotny dla estetyki, to warto zapłacić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Naprawdę podoba mi się ten zestaw kluczy! Świetna jakość. Odciski wyglądają na czyste. Jak widać na zdjęciu, nie są cienkie i słabe. Mają dobrą grubość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2021

    Bardzo pod wrażeniem i zadowolony z tych kluczy. Nie tak drogie jak na duży zestaw wysokiej jakości kluczyków. Nie ma żadnych różnic między nakrętkami. I wygląda bardzo ładnie z ustawieniami. Użyłem geteron reds i zestaw klawiatur GK61sx.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Dziękuję bardzo sprzedającemu. Moje paczki dotarły w mniej niż 2 tygodnie, produkt jest dokładnie taki, jak pokazano na zdjęciach. Ogólnie jestem bardzo zadowolony. Zrobię kolejną recenzję po wypróbowaniu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    Jest naprawdę dobry w tej cenie i powiedziałbym, że jest wart! To świetna jakość, dobry stan, a odciski są bardzo czyste. Jest kompatybilny z klawiaturą AJAZZ K870T.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Te klucze są miłe i były w świetnym stanie. Nie było żadnych pokrętła ani uszkodzonych elementów, a znaki z akcentem mają ładny kolor i świetnie wydrukowane na klawiszach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    Naprawdę dobry klucz Cap zestaw! Wyglądaj bardzo czysty

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    To zajęło około 2 tygodni, aby dostarczyć. Klawiatura jest świetna. Materiał nie wydaje się tani ani drogi. Wygląda też świetnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2020

    Naprawdę dobry zestaw XDA, wiele dodatkowych klawiszy, co czyni go kompatybilnym z większością układów. Ładne nowości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft17 859
    • Ft16 951
    • Ft16 345
    • Ft14 831
    • Ft19 070
    • Ft18 162
    • Ft24 519
    • Ft15 740
    • Ft23 914
    • Ft21 310