Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(16)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(16)
    • 5 Star(13)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/09/2021

    Cóż mogę powiedzieć... Te Keycaps są niesamowite. - Wyglądają dobrze. Nie ma nic innego, czego bym od nich chciał. Oni są wspaniali!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2021

    Klawiatura jest miła i premium. Światło też ładnie świeci. Kiedy je dostałem, mój pasek był zepsuty, ale wysłali mi zastępstwo. Ogólnie naprawdę dobre klawisze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2021

    Produkt był zgodny z opisem! Niesamowity zestaw kluczy! Daj je na GK64

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2021

    Ładny zestaw klawiszy, nadaje się na replikę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2021

    Klawiatura jest niesamowita. Druk jest doskonałą jakością. Należy zauważyć, że światło świeci przez dość jasne, co sprawia, że wydają się prawie przejrzyste, więc uważajcie na to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2021

    Great quality keycaps, apart from 1 keycap that had scuffs mark on it, but overall very happy with them

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2021

    Dobra jakość dla ustalonego budżetu. Do Portugalii dotarł w 17 dni, szybka dostawa. Bardzo zadowolony z mojego zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    Świetne Keycaps. Pasuje do mojego GK61. Trochę to zajęło, ale czuję się bardzo dobrze i wysokiej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2021

    Bardzo dobra jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2021

    Bardzo ładne breloczki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$65.99
    • US$49.99
    • US$59.99
    • US$59.99
    • US$69.99
    • US$87.99
    • US$24.99
    • US$69.99
    • US$29.99
    • US$45.99