Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(45)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(45)
    • 5 Star(36)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/04/2022

    To świetne rozwiązanie dla miejsc, w których nie ma prądu... Możemy go ładować w słońcu dzięki panelowi słonecznemu lub Za pomocą kabla USB i w nocy możemy cieszyć się światłem z niego! Możesz go używać na kempingu, w ogrodzie i wewnątrz. Ma metalowy hak i z tego powodu możemy go wszędzie powiesić...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • GilVIP4
    IL
    06/03/2022

    Użyłem go raz na zewnątrz. Panel słoneczny ładował światło, ale to nie było jasne światło, ale bardziej jak płytkie światło. Tej nocy było trochę padało, a następnego ranka rdza spadła na żarówki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Przybył szybko i jest bardzo mały! Może nie przeczytałem opisu, żeby sprawdzić, jaki jest mały, ale mam nadzieję, że robi to, co powinno robić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2020

    Przedmiot dotarł dobrze zapakowany i w dobrym stanie. Dzięki Bangood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Szybka dostawa. Działa jak w publikacji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2021

    Lampa wygląda lepiej niż na zdjęciach i robi super światło. Mogę tylko polecić. Używamy go na następne wakacje z przyczepą kempingową.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Praktyczne i zgodnie z opisem, panel słoneczny jest zintegrowany w górnej części les.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    Arrived well packaged with only a slight dent in one corner of the box. Charged up well and runs perfectly. Happy and all set for the man cave.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2022

    Perfekcyjnie, tak jak opisano.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2022

    Perfekcyjnie, tak jak opisano.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$24.99
    • US$9.99
    • US$7.99
    • US$9.99
    • US$17.99
    • US$46.99
    • US$16.99
    • US$25.29
    • US$13.85
    • US$36.95