Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(178)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(178)
    • 5 Star(175)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/05/2021

    Świetny produkt. Przyszedł dobrze zapakowany i doskonałe warunki. Jest na czas. Produkt dostarczony w Manaus-Am. Przybył bardzo szybko do Brazylii, tutaj w CTCE MANAUS przybył bardzo wcześnie, ale dostarczone w określonym terminie ze względu na rodzaj przesyłki. ✅ będziesz bardzo pomocny w moich małych projektach z Arduino. Warto go zdobyć, jeśli trzeba wykonać swoje projekty.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Zgodnie z opisem i schludnie zapakowane. Wszystko przybyło w odpowiednim czasie, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2020

    Najlepsza kolekcja z wszystko, czego potrzebujesz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2017

    Pins are of average quality. Surface finish is rough. Wires are non plated copper. Crimps quality is acceptable. Socket material is soft an will probably get sloppy over time. For a hobbyist, these are acceptable.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2016

    Buena relación calidad - precio. Son de buena calidad y cumplen perfectamente mis expectativas. ¿Que mas se puede decir de unos cables? Recomendado 100%

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2019

    good set of wire for Arduino or for you circuit prototyping. one of the big flat cable I received was divided in 2 parts, but that is not an issue. satisfied buon set di cavi per Arduino o per la prototipazione del circuito. uno dei cavi flat che ho ricevuto era diviso in 2 parti, ma non è un problema. soddisfatto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2017

    (Em Português) Desde que recebi em minha casa venho os utilizando. Os testei, um por um e todos funcionando perfeitamente, sendo que alguns conectores vieram mal presos, porém não impediu o seu funcionamento. Quando a necessidade bater vou comprar mais. Recomendo. (In English) Since I received at my house I have been using them. I tested them, one by one and all working perfectly, and some connectors came badly attached, but did not stop their operation. When the hitting need I will buy more. Highly recommend.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2016

    These are very good quality Dupont cables and now I have plenty for circuit prototyping. It needs to be mentioned that these are longer cables than you would normally get. The item does say 30cm which I didn't think to convert before I ordered, but for those of us who use non metric units of measure, these are 12 inch long cables. This makes it really easy to complete connections between things like a micro controller like Arduino and the range finder you might put on the front of a small robot without having to worry so much about the controller being close enough to the sensor for the wires to reach. These are good quality construction and gives you plenty of jumpers for any project.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2020

    Dobrze zapakowany i zgodny produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • zbilah
    MA
    07/05/2018

    good quality and price, best packaging

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1 296
    • Ft5 485
    • Ft2 557
    • Ft19 027
    • Ft29 838
    • Ft19 788
    • Ft1 898
    • Ft3 295
    • Ft3 656
    • Ft7 681
    • Ft2 532
    • Ft2 056
    • Ft1 391
    • Ft1 660
    • Ft1 660
    • Ft1 993
    • Ft1 492
    • Ft2 513