Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(36)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(36)
    • 5 Star(31)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/07/2021

    Bardzo dobre przełączniki, jedyną złą rzeczą było to, że prawie wszyscy przybyli z jakąś zgiętą nogą. (co miało być oczekiwane, ponieważ nie miało żadnej ochrony)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    Naprawdę lubię przełączniki. Jedynym problemem jest to, że nie pozwalają wiele oświetlenia przejść przez klawisze

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Dzięki Bogu, że przyszły. Zajęło mi to miesiąc, ale za cenę to więcej niż dostajesz. Zdecydowanie polecam 🇨🇦

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2021

    Exactly as described! Some pins were slightly bent due to how it was packaged but nothing you can't fix.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2021

    Kupiłem go jako zamiennik dla mechanicznej klawiatury, którą miałem w ręku. Usunąłem lutownik i zastąpiłem go żółtym przełącznikiem, i działał bez żadnych problemów. Było to nieco tańsze niż wymiana nowej klawiatury, ale wymaga to dużo wysiłku, więc głównym celem jest sama wymiana. Jak wspominają inne recenzje, było kilka sworzni, które zostały złamane, i było 7-8 na 120. Mogę używać go ręcznie, więc nie było problemu. Tylko jeden z przełączników „piszczał" i to nie rozwiązało się, gdy smarowano i wymieniano. Tylko jeden na 120, więc to jest to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2020

    Były używane jako prezenty dla mojej dziewczyny na jej klawiaturę w święta. Są super lekkie, aby naciskać, a linia jest rozkoszą dla intensywnego grania rytmem. Zdecydowanie najlepsze tanie przełączniki, jakie kiedykolwiek kupiłem. UWAGA: Niektóre szpilki na niektórych przełącznikach były wygięte, ale to głównie ze względu na rodzaj transportu, w jednym plastikowym worku. Poza tym po prostu wygięły je na miejscu i były idealne na klawiaturze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2021

    Żółte Gateron są naprawdę dobre, a teraz stały się moim ulubionym typem przełącznika. Częstym problemem, z którym wszyscy się zmierzyli, były zgięte szpilki, ale to nie jest poważny problem, ponieważ można to umieścić z powrotem na miejscu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2021

    Podmieniony były niesamowite, jak się spodziewano, ale w opakowaniu brakowało żadnej ochrony lub pianki, więc wiele szpilek na przełącznikach było wygiętych lub uszkodzonych. Dotarła do niego w plastikowej torbie i tyle.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Przybył bez żadnych problemów. Niektóre szpilki były wygięte z powodu opakowania, ale łatwo je naprawić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    To tylko torba dobrej jakości przełączników!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 519
    • Ft5 357
    • Ft4 726
    • Ft6 934
    • Ft2 519
    • Ft1 889
    • Ft2 835
    • Ft7 249
    • Ft17 654
    • Ft5 988
    • Ft17 339
    • Ft16 550
    • Ft18 915
    • Ft16 708
    • Ft18 285
    • Ft18 915
    • Ft20 176
    • Ft2 519