Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(184)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(184)
    • 5 Star(169)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/03/2021

    Świetny produkt, zgodnie z oczekiwaniami. Rzeczywista moc 300W jak w specyfikacji. Zewnętrzne pudełko jest wykonane z tworzywa sztucznego, ale ma wewnętrzny zlew i lodówkę. Jak będę używać do maksymalnego zużycia 200 W będzie doskonale. Zmodyfikowana forma fal senoidalnych, więc nie powinniśmy podłączać urządzeń z silnikami. Używam go z panelem słonecznym z baterią 12 V. Doskonale nadaje się do karmienia mikrokomputera konsumenckiego o mocy 170 W. Kiedy kupujesz inwerter, rozważ prawdziwą moc, a nie Maximum. Bardzo mi się podobało.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    جهاز يعمل بشكل جيد اختبرته باستخدام عدة أجهزة مثل الكمبيوتر والتلفزيون وحتى آلة طحن القهوة منتوج يستحق ثمنه odseparował. Urządzenie, które działa dobrze, przetestowałem je przy użyciu kilku urządzeń, takich jak komputer, telewizor, a nawet młynek do kawy, produkt wart swojej ceny. Urządzenie, które działa dobrze, przetestowałem je za pomocą kilku urządzeń takich jak komputer, telewizor, a nawet młyn do kawy, produkt wart swojej ceny.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Jest mi bardzo smutno, że poszedłem dziś na test i postawiłem urządzenie 670-w i nie zadziałało.... Pow to Falo, że Odwrócony to 4000w ma dużo racji. Chciałem wiedzieć o refundacji

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Jest naprawdę dobry ze względu na niską cenę. Zainstalowałem żarówkę grzewczą dla moich ptaków o mocy 150 watów i zostawiłem ją na 4 godziny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    good item.. banggood delivery is good up to Riyad. after that local delivery is very very bad. from CN to Riyad only take 2days. but local delivery through SMSA Express is take 5days to deliver these items. Normally Riyad to my location is 10 hrs for a truck.. but they took 5days.. then u can understand the responsibility of local delivery team. SMSA Express 0/5.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    Buen producto, a la vista se ve bien. En primer prueba trabaja bien, falata probarlo con mas carga, hasta aqui todo bien.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2020

    przybył wcześniej niż się spodziewano przybył w 15 dni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Bardzo dobre sączenie i bardzo dobry stan. Zobaczymy jak inni, jeśli to zadziała.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Doskonały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2021

    Jeśli to 4000W, to zostanę księdzem, żartujesz? JAK JEST JOKE!!!!!!!!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft56 104
    • Ft11 773
    • Ft9 293
    • Ft112 556
    • Ft2 663
    • Ft11 080
    • Ft15 929
    • Ft35 980
    • Ft24 586
    • Ft20 388
    • Ft11 647
    • Ft11 425
    • Ft11 392
    • Ft7 494
    • Ft11 991
    • Ft13 503
    • Ft21 122
    • Ft15 581