Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(17)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(17)
    • 5 Star(15)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/02/2022

    these keycaps are a dream. I was curious about the retro vibe, and they do bring it. i am a 90s kid and this set sends me to the good old days of commodore 64. can't wait to install them on my keychron k2.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2022

    Very good switches for the price. Definitely sounds more thoccier than my previous ABS switches.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2022

    zadowolony z jakości nakrętek i jak wcześnie przyszedł, a także trochę smutne, że nie przyszedł z podciągarką do kluczy, więc musiałem rozwiązać inne sposoby, aby wyciągnąć moje klucze W sumie to kocham retro wygląd i to dało klawiaturę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2022

    Gamakey 68 doskonale zamienił 🖖🏻

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2022

    Jeśli kochasz neutralne lub ziemskie kolory klawiszy, to ten zestaw zaskoczy Cię. Ma ładny, wytrzymały wygląd, a legendy są dość ostre. Przy obecnej cenie, to na pewno kradzież.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2022

    Considering these are pbt, the price is a steal! Only thing I'm not a fan of is that there are no caps that can be swapped with the alt, ctrl etc. With artwork to text versions. And the right enter key is a little odd with the print (orientation doesn't work for me)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2022

    Bardzo dobra jakość, bardzo dobra jakość. Już drugi raz kupuję ten przedmiot.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2022

    Very good quality. I am really satisfied with the product.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2022

    To bardzo miłe i piękne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2022

    Bardzo dobra jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$14.99
    • US$24.99
    • US$28.99
    • US$21.99
    • US$73.99
    • US$49.99
    • US$59.99
    • US$89.99
    • US$29.99
    • US$43.99
    • US$25.99
    • US$61.99
    • US$49.99
    • US$27.99
    • US$69.99
    • US$62.99
    • US$61.99
    • US$46.99