Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(26)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(26)
    • 5 Star(23)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/02/2022

    these keycaps are a dream. I was curious about the retro vibe, and they do bring it. i am a 90s kid and this set sends me to the good old days of commodore 64. can't wait to install them on my keychron k2.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2022

    Very good switches for the price. Definitely sounds more thoccier than my previous ABS switches.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2022

    zadowolony z jakości nakrętek i jak wcześnie przyszedł, a także trochę smutne, że nie przyszedł z podciągarką do kluczy, więc musiałem rozwiązać inne sposoby, aby wyciągnąć moje klucze W sumie to kocham retro wygląd i to dało klawiaturę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2022

    Piękni i boas klawisze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2022

    Bardzo dobry, miły dotyk i przyszedł szybko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2022

    Gamakey 68 doskonale zamienił 🖖🏻

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2022

    Szkoda, że nie podążają za klawiszami abnt, więc musiałem improwizować. Nie ma dużego wejścia, więc na razie używam oryginału na klawiaturze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2022

    Wybrałem angielski zestaw kluczy. Gamakey CK68 w połączeniu z czerwonym przełącznikiem Gateron. Jest to spokojny i zwykły projekt. Bardzo przyjemnie jest trafić w klawisze. Jest wykonany z PBT i jest bardzo wygodny w dotyku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2022

    Jeśli kochasz neutralne lub ziemskie kolory klawiszy, to ten zestaw zaskoczy Cię. Ma ładny, wytrzymały wygląd, a legendy są dość ostre. Przy obecnej cenie, to na pewno kradzież.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2022

    Considering these are pbt, the price is a steal! Only thing I'm not a fan of is that there are no caps that can be swapped with the alt, ctrl etc. With artwork to text versions. And the right enter key is a little odd with the print (orientation doesn't work for me)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$52.99
    • US$59.99
    • US$46.99
    • US$53.99
    • US$48.99
    • US$69.99
    • US$8.99
    • US$78.99
    • US$57.99
    • US$35.99