Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(23)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(23)
    • 5 Star(22)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/05/2019

    I'm very pleased, the unit is well constructed of quality materials and is good looking too. It also arrived earlier than expected. Packing was sufficient for the task although the box was punctured (see photos) the unit itself was undamaged. Components came well wrapped in foam sheeting.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Otrzymane Doskonały produkt Bardzo drogie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2019

    Ürün resimde görüldüğüyle birebir aynı.Temiz bir işçilikle yapılmış.35 litreliğini satın aldımbir ayı geçkin bir sürede elime bu gün ulaştı.Karton koli çok yıpranmıştı içinde sorun çıkacağını anladım.Kazanın dibi hasarlı mezür parçalanmış ızgara yamulmuş.Ürün güzel bir eleştirim yok ancak paketlemeye çok özen gösterilmemiş.Taşıma şirketlerinin özensizliği biliniyorken daha emniyetli paketlenebilirdi.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2019

    I set this thing up as described in the "chinglish" instructions. I fiddled with the water pump for about an hour trying to get it to work....I thought maybe it wouldn't prime. Finally, I realized the pump sent was 220v not 110v....figures.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2020

    Zamówiłem 30 funtów, które wysłali 20 funtów i zapłacono mi za 30 funtów. Co to było, do cholery, że są mi winni 10 funtów więcej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2020

    Świetny produkt, polecam, szybka dostawa do Słowenii. Znalazłem kupon na Facebooku Banggood Slovenija

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2019

    juste une chose la pompe electrique fonctionne avec du courant 220/240 volts (au canada 120 volts)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2019

    pas encore testé, l eprouvette etait cassée

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2019

    otimo produto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2019

    le produit correspond à la description, livré en 15 jours. très bon rapport qualité / prix.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10 570
    • Ft7 574
    • Ft8 382
    • Ft7 621
    • Ft6 924
    • Ft4 736
    • Ft20 051
    • Ft12 404
    • Ft21 509
    • Ft11 978
    • Ft16 771
    • Ft11 931
    • Ft25 885
    • Ft15 972
    • Ft8 019
    • Ft4 373
    • Ft6 194
    • Ft8 748