Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(25)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(25)
    • 5 Star(22)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/03/2021

    Bardzo ładnie wykonane i dokładne. Tylko pomiary imperialne. Załączone zdjęcia pokazują pomiary z przodu i z tyłu. Nie całkiem sprawny/wykończenie Dzięcioł, ale nadal bardzo dobry.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2021

    Wysoka jakość szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Oznaczenia nie są wyryte laserem. To jedyny minus, jaki mogę znaleźć po sprawdzeniu go z resztą moich środków dla dokładności. Za taką cenę nie możesz tego przebić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2021

    Przybył w dobrym stanie. Dobra jakość. Sprawdzone pod kątem dokładności i przeszło. Warto wydać. Zalecane, jeśli szukasz innego kwadratu. Brak pełnych informacji logistycznych przed ostateczną dostawą, miejsce do poprawy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    Jak na razie dobrze... Uwielbiam to. To mój pierwszy 'drożny' linijka do drewna/L- Square. Więc nie mam żadnych innych, ekskluzywnych wersji do porównania - ale w porównaniu do wszystkiego w moim sklepie.. Jest piękny i dokładny. Obecnie używa ołówka A.7 Mechanical. Działa świetnie. :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • SamVIP3
    GB
    04/05/2021

    Ładna jakość produktu jak zwykle z Drillpro, Dobrze byłoby zobaczyć ich wydanie wersji metrycznej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    Fit i wykończenie jest lepsze niż oczekiwano w cenie. Porównałem z kilkoma innymi i jest martwy. Dostawa była szybsza niż oczekiwano.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Małe zgięcie linijki, ale nie wpływa na kwadrat, który jest bardzo dokładny... Dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2021

    Kwadrat, który właściwie był kwadratowy. Dotarł w idealnym stanie i był idealnie kwadratowy wraz z pomiarami, które były martwe na dokładne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2021

    Bardzo dobrze wykonane i powszechnie przydatne z wbudowanym oznakowaniem otworów. Łatwy w użyciu i dobrze wyważony w dłoni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 383
    • Ft8 552
    • Ft1 423
    • Ft9 819
    • Ft12 671
    • Ft6 334
    • Ft5 383
    • Ft6 651
    • Ft7 316
    • Ft19 759